Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei și fratele lui au împărțit aceeași iubită: "A fost o întâmplare"

 Dumba Gabriela
.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a făcut o dezvăluire cel puțin ciudată! Invitat în studioul WOWbiz.ro împreună cu fratele său, Vlad, acesta a scăpat porumbelul: au avut amândoi aceeași iubită. Tinerii au povestit cum s-a întâmplat așa ceva, accentuând ideea că pentru amândoi a fost doar o aventură fata respectivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu și fratele lui, Vlad, au făcut dezvăluiri despre copilărie, cât și despre planurile lor de viitor. Tânărul este pasionat de sport și este mijlocaș la echipa de fotbal din Vaslui. Întrebați dacă au aceleași gusturi la fete și s-au certat vreodată pe această temă, Bogdan Mocanu a aruncat o bombă.

717cb4a808c59e9dd9ecb45604c7fb9c717cb4a808c59e9dd9ecb45604c7fb9c

Fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că tocmai a aflat că fratele lui s-a întâlnit cu una dintre fostele lui iubite. Tânăra a negat atunci când s-a întâlnit cu Vlad că l-ar cunoaște pe fratele lui. 

„Astăzi am aflat că a fost cu o gagică a mea.”, a spus Bogdan Mocanu.

„A fost doar o întâmplare. S-a nimerit să avem aceeași iubită. Am întrebat-o dacă îl cunoaște pe Bogdan și mi-a zis că nu. După ce l-am întrebat pe Bogdan, el mi-a zis că a fost cu ea. S-a întâmplat în urmă cu cinci, șase ani. Am cunoscut-o pe Facebook. Nu a fost o prietenă, a fost doar o aventură.„, a completat Vlad Mocanu.

N-avem aceleași gusturi la femei. Nu știu cum s-a întâmplat.„, a mai spus Bogdan, potrivit wowbiz.ro.

Vlad Mocanu este într-o relație de mai bine de doi ani de zile și are gânduri mari pentru viitor. El vrea să își întemeieze o familie cât mai curând și să facă un copil.

Citește și: Primele imagini cu Raluca Dumitru după ce s-a întors de la Survivor: „Elena era invidioasă pe mine’

Citește și: Adelina, reproșuri la adresa Mariei de la Survivor: „Nu știe să își cântarească cuvintele’

Citește și: Cum s-au apropiat Adelina și Zanni, la Survivor: „Într-o seară, 4 ore încontinuu am..'

Ce spune Bogdan Mocanu despre cearta cu Jador

Bogdan Mocanu a vorbit și despre certurile cu prietenul său, Jador. Cei doi au fost mereu acolo unul lângă celălalt, însă tensiunile din ultima perioadă și-a spus cuvântul.

Întrebat despre neînțelegerile cu Jador, artistul a dezvăluit că nu sunt certați, dar nici nu mai țin legătura. Ei se vor împăca în momentul în care Jador va face o schimbare, a mai spus Mocanu.

„L-am respectat pe Jador din toate punctele de vedere. Nu suntem certați, dar nu vorbim. Dacă se schimbă el se vor schimba și lucrurile', a mai declarat Bogdan Mocanu.

Jador a mărturisit în podcast-ul său că Bogdan Mocanu s-a supărat pe el, în urma unor declarații pe care le-a făcut. Amândoi au fost reținuți în ceea ce privește motivul pentru care a avut loc această ceartă. Totul a început după ce Jador a făcut mai multe declarații într-o emisiune tv.

Cântărețul a mărturisit că a fost la preselecții pentru emisiunea Asia Express, sezonul 4, însă nu a reușit să mai plece. De mai multe ori, artistul a declarat că ar pleca cu prietenul său, Bogdan Mocanu.

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar Jador a recunoscut că și-ar dori să plece cu Cătălin Moroșanu. Ceea ce l-ar împiedica pe Mocanu să facă față emisiunii este boala cu care a fost diagnosticat recent, anume diabetul. Declarațiile pe care le-a făcut prietenul său l-au supărat foarte tare pe Bogdan Mocanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton