Bogdan Mocanu, adevărul despre scandalul dintre Bianca Pop și Andra Volos: "O luptă a orgoliilor"

.

Bogdan Mocanu recunoaște că el este motivul scandalului dintre Bianca Pop și Andra Volos și spune că filmarea apărută recent pe internet, în care cele două se ceartă în baia unui restaurant, este făcută când el se iubea cu Andra. Tânărul consideră că între fete a fost o luptă a orgoliilor și nimic mai mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

O filmare controversată în care protagonistele sunt Bianca Pop și Andra Volos circulă pe internet. În imagini se poate observa cum cele două dive discută aprins în baia unui restaurant din Capitală. La vremea respectivă, Andra Volos și Bogdan Mocanu încă formau un cuplu, iar motivul scandalului ar fi avansurile pe care Bianca i le-a făcut lui Bogdan.


Bogdan Mocanu spune că nu a avut nicio legătură amoroasă cu Bianca Pop, chiar dacă au existat avansuri din partea ei. Videoclipul este de vara trecută, din perioada în care Andra Volos și Bogdan Mocanu formau un cuplu.


„Aș vrea să elimin orice dubiu. Cred că e o filmare veche. Am fost cu Andra la acea terasă atunci, știu că au fost niște discuții cu Bianca în toaletă. Eu și Bianca ne știm de la aniversarea mea de acum un an sau doi, dar nu avem nici o treabă. Au fost niște avansuri, dar nu am dat curs. Au fost avansuri și pentru Jador, și pentru Culiță, și pentru mai mulți.

A fost în perioada aia în care eu abia mă despărțisem de Andra, încă nu îmi trecuse de ea, așa că nu am dat curs. Bianca este o fată foarte curajoasă. Bianca este o fată care știe să se distreze, în felul ei. Cred că a fost o luptă a orgoliilor’, a explicat Bogdan Mocanu potrivit wowbiz.ro.


Citește și: Anda Adam, prima reacție în scandalul cu femeia care i-ar fi dat mesaje soțului ei:„Cineva vrea să-mi facă rău

Citește și: Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu.Ce acuzații îi aduce

Citeste si: BRomania a ieșit pozitiv la Drug Test. A consumat substanțe interzise?: „Am făcut o boacănă și…’


Ce spune Bianca Pop despre filmarea în care se ceartă cu Andra Volos

Bianca Pop spune că între ea și Andra nu există niciun fel de tensiune, ci pur și simplu au purtat discuția respectivă  pentru a lămuri mai multe lucruri.

„În legătură cu acel video, pot spune că este vechi, e din iulie, a fost o mică discuție. Eu și Bogdan nu ne cunoaștem, nu am ce să comentez. Cam atât, nu s-a întâmplat absolut nimic. În legătură cu ea, nu am ce să spun, am auzit eu niște discuții, am întrebat-o câte ceva și cam atât.


Pe ea la fel nu o cunosc, atunci am văzut-o prima oară. Se mai întâmplă ca lumea să inventeze anumite chestii și am fost eu implicată în această discuție, dar nu s-a întâmplat nimic. Nu am avut nimic cu el și nici cu ea’, a declarat Bianca Pop.


Reacția Andrei Volos la apariția filmării cu Bianca Pop

Pe pagina sa de Instagram, Andra Volos a lămurit că între cele două nu a fost nimic mai mult decât o discuție.

„Sunt niște zvonuri cum că m-aș fi bătut cu o fată pentru
fostul meu. Nu m-am bătut cu nimeni, a fost o discuție într-un local din
București și s-a încheiat acolo. A fost o discuție de un minut.

Dacă aș fi avut ceva foarte grav cu cineva, ați fi aflat atunci, pe moment, nu acum. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, iar discuția este de foarte mult timp, prin septembrie, ceva de genul’, a spus Andra Volos pe Instagram.