Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii a plecat în vacanță cu noua iubită. Imagini cu cei doi îndrăgostiți

.

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii a plecat în vacanță cu noua iubită. După încheierea celui de-al patrulea sezon al reality show-ului difuzat pe Antena 1, viața lui Bogdan Ionescu s-a schimbat radical. Acesta are un look cu totul nou, a început să se antreneze în sala de forță și se pare că nici pe plan amoros nu stă rău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Pe rețelele de socializare, ispita de la Insula Iubirii a postat câteva fotografii cu noua lui iubită. Cei doi au plecat în vacanță și se bucură de momente de relaxare și distracție. Bogdan Ionescu a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Insula Iubirii, alături de partenera sa de la acea vreme, Hannelore. Din păcate, aceasta nu a trecut testul fidelității, așa că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Două sezoane mai târziu, Bogdan Ionescu a participat la reality show în calitate de ispită și a impresionat pe toată lumea cu noul său look. După despărțirea de Hannelore, acesta a mai avut câteva relații, însă nu au funcționat. Acum, ispita de la Insula Iubirii pare să-și fi găsit partenera potrivită, alături de care petrece un sejur în Grecia.


Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii a plecat în vacanță cu noua iubită. Relația cu noua sa iubită, Sorina, pare să fi devenit din ce în ce mai serioasă, motiv pentru care cei doi au decis să-și petreacă prima vacanță în doi.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii.A uitat-o complet pe Hannelore


Citește și: Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii:'Eu nu-ți aduc liniște'

Citește și: După scandalul cu George Buhnici, Adda dezvăluie motivul real pentru care a slăbit:„Încă mă gândesc cu frică. Dacă mă voi îngrășa, o să…’

Citește și: Dan Negru, revoltat de condițiile din Eforie Nord:„Așa arată un cod roșu de nepăsare’

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii a plecat în vacanță cu noua iubită

Deși formează un cuplu de puțin timp, Bogdan Ionescu și iubita sa se înțeleg minunat și nu ezită să se fotografieze în ipostaze tandre. Ajunși în Grecia, aceștia s-au fotografiat pe plajă și la restaurant. Bogdan Ionescu este grijuliu cu partenera sa și o sărută pe obraz.


În fotografia de pe plajă, cei doi îndrăgostiți se uită afectuos unul la celălalt. Inspita de la Insula Iubirii se relaxează într-un șezlong, în timp ce se bucură de vremea frumoasă și de compania Sorinei.

„Mi-am dorit două lucruri, pace și liniște, și am primit chiar și iubire’, este mesajul care însoțește fotografia de pe rețelele de socializare.


Fostul concurent s-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Bogdan Ionescu nu mai arată deloc ca atunci când era concurent la Insula Iubirii. La acea vreme, el se tundea zero și avea un cu totul alt stil vestimentar. Între timp, el și-a lăsat părul să crească. De asemenea, și-a făcut și mai multe tatuaje pe trup.

O altă schimbare vizibilă e trupul sculptat cu care se laudă acum Bogdan Ionescu, în calitate de ispită la Insula Iubirii. Bărbatul a mers des la sala de fitness și pare că nu a lipsit niciodată de la antrenamente. În plus, pentru a-și completa look-ul, acesta și-a lăsat și barba să crească.


„Relația cu Hannelore m-a marcat, m-a făcut să spun cum zicea Răzvan (n.r. – fost concurent Insula Iubirii): «Nu mai am încredere în femei!», din păcate’, a spus Bogdan Ionescu după divorțul de Hannelore.

Sursa foto: Instagram