Bogdan Ioan, câștigător Vocea României, despre scandalul de pedofilie în care a fost implicat Michael Jackson. Artistul crede că s-a făcut o nedreptate! / EXCLUSIV

.

Bogdan Ioan a fost primul concurent de la Vocea României (și, ulterior, câștigătorul concursului) căruia jurații i-au cerut un bis pentru interpretarea piesei Earth Song, a lui Michael Jackson. Din păcate, în aceste zile, idolul său este implicat, post-mortem, din nou într-un scandal de pedofilie. Iată care este poziția artistului în legătură cu acuzațiile aduse!

Bogdan Ioan a fost șocat de efectul pe care l-a avut asupra juraților, în blind-uri la „Vocea României”, când a interpretat piesa „Earth Song”, a lui Michael Jackson.

Bogdan Ioan a câștigat Vocea României 2018 devenind, practic peste noapte, dintr-un necunoscut, faimos la nivel global. Arhitectul în vârstă de 29 de ani a reușit să întoarcă patru scaune în doar câteva secunde, jurații ascultându-i prestația în picioare și, la final, cerând un bis. Concurentul din echipa lui Smiley este primul care a depășit un milion de vizualizări pe YouTube, făcând să se vorbească despre „Michael Jackson din România” în toate limbile. Ni s-a părut îndreptățit, așadar, să îl întrebăm pe Bogdan Ioan ce părere are despre scandalul izbucnit recent, în care Michael Jackson este acuzat din nou de pedofilie, în urma documentarului „Leaving Neverland”.

„Este prezentată doar partea care îl acuză pe Michael”

Dat fiind că lui Michael îi datorezi, într-o oarecare măsură, succesul tău și că el a fost idolul tău dintotdeauna, cum te-a afectat recentul scandal, în care regele pop este acuzat, post-mortem, de pedofilie? Ce părere ai despre asta?

Mă bucur că m-ai întrebat. Nu mă feresc deloc de acest subiect și îmi place să îmi exprim și eu punctul de vedere. O să încerc să fiu cât mai obiectiv și să nu vorbească fanul Michael Jackson din mine. Eu știu atât: Michael Jackson a fost anchetat 10 ani de FBI și s-a terminat cu un proces încare nu a existat nicio probă care să îl învinovățească. Mai mult, acești doi indivizi care povestesc în documentar cum au fost ei agresați sexual de Michael, la procesul din 2005, au declarat că nu s-a întâmplat niciodată nimic. Mi se pare prea mare coincidența să faci un documentar după 10 ani de la moartea lui, fără nicio dovadă clară, în momentul în care ai probleme cu banii. Nimeni nu știe exact adevărul, dar între un proces în care te anchetează FBI și un documentar cred că procesul este mai presus. Și cred că acești doi băieți ar trebui și ei să fie anchetați pentru mărturie mincinoasă în procesul din 2005. Nu mi se pare corect să îi fie distrusă reputația lui doar pe baza unui documentar în care nu este prezentată nicio dovadă clară. Și un alt lucru care nu mi se pare corect și moral este felul în care a fost realizat documentarul. Este prezentată doar partea care îl acuză pe Michael. Ar fi trebuit să prezinte și anumite persoane din viața lui care l-au cunoscut, alți copii care au stat în preajma lui și care susțin că nu s-a întâmplat nimic grav. Cred că privitorii documentarului și-ar crea o părere mai obiectivă având toate informațiile.

Interviul integral cu Bogdan Ioan va putea fi citit în numărul de aprilie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton