Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte: „Ei ajunseseră într-un...”

.

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte. Vestea despărțirii dintre Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin a zguduit showbiz-ul românesc. Artista a confirmat faptul că ea și Alex Leonte și-au spus adio, subliniind că nu a existat vreun episod de infidelitate la mijloc. Acum, Bogdan de la Ploiești și-a spus părerea despre evenimentele recente. Timp de mai mult timp, s-a speculat că între acesta și frumoasa cântăreață ar exista mai mult decât o relație de prietenie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu câteva zile, Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. Artista a confirmat relația cu tânărul regizor, susținând că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu de ceva timp. La rândul său, Anghel susține că nu se poate pune problema de infidelitate, dar a mai adăugat și că relația cu Theo este una extrem de asumată. Acesta nu a comentat prea mult informațiile apărute în presă, susținând că alte detalii vor apărea la momentul potrivit. Bogdan de la Ploiești, unul dintre prietenii apropiați ai lui Theo Rose, a reacționat la vestea că artista nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte.


Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte. Cei doi artiști fac echipă bună pe scenă, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva între ei ar exista mai mult decât o colaborare muzicală. Iată ce explicații a oferit cântărețul!

Citește și: Anghel Damian, primele declarații despre relația cu Theo Rose:'Nu a înșelat nimeni…'


Citește și: Nea Mărin, despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său, Alex Leonte:'Nu i-am auzit vorbind despre căsătorie'

Citește și: Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: „Consecințe grave'

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată:„Sunt foarte îndrăgostită’

Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte


Bogdan de la Ploiești a mărturisit că Alex Leonte este prietenul lui. Aceasta a oferit lămuriri cu privire la speculațiile privind posibila idilă dintre el și Theo Rose.

„După ce am tras piesa «Nu pot fără tine», care a avut un succes incredibil de mare, amândoi am avut parte de multă atenție, și eu și Theo. La momentul acela am fost locul I în trending minimum trei săptămâni, așa că eram vizibili și era normal să apară și asocieri de genul între mine și ea. Ideea e că noi doi ne comportăm ca într-o familie, avem același manager și producător, compunem împreună, ne ajutăm reciproc la piese.


Alex (n.r. – Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose) e prietenul meu! Chiar eu am propus să facem acel răspuns, pe TikTok, care a «bubuit», în care eu mă prefăceam că o iau în brațe pe Theo și apărea el. Era răspunsul pe care îl așteptau toți oamenii, nu se mai putea… Ei ajunseseră într-un moment dificil și nu ne doream să ajungem la ceva serios dintr-o glumă. El e prietenul meu, ne vedem destul de des’, potrivit cancan.ro.


Cum s-au împrietenit cei doi artiști

Despre colaborarea cu Theo Rose, artistul a mărturist că totul a început după un comentariu pe care l-a lăsat la un videoclip pe TikTok. Ulterior, cei doi artiști au înregistrat o piesă împreună și au avut un succes răsunător în rândul publicului.

Bogdan de la Ploiești a explicat că el și Theo Rose sunt doar parteneri de scenă și nu a existat niciodată vorba de mai mult.

„Am fost la studio, atunci ne-am cunoscut pentru prima oară. A fost «dragoste la prima vedere» față de toată familia, la modul că toți am simțit că locul meu e acolo. Drept urmare, am continuat și colaborarea cu Boier Bibescu, avem și același manager. Suntem ca o familie’, a adăugat cântărețul potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook, Instagram & Captură video