Bogdan Boantă și-a făcut implant de păr după ce s-a întors din ASIA EXPRESS: „Abia aștept să mă lovească părul peste față!”

.

Coregraful Bogdan Boantă, finalist în competiția ASIA EXPRESS, și-a făcut implant de păr. Deși ani la rând s-a gândit dacă să facă această intervenție sau nu, abia acum, după ce a ieșit din competiție, a prins curaj.

Când era în „Asia Express’, Bogdan a fost pus în fața unor provocări dificile: să renunțe la podoaba capilară, în schimbul unui avantaj în competiție. A acceptat să îi fie ras părul de pe cap, spre surprinderea coechipierei lui.


Pentru un avantaj în competiție, echipele au fost provocate să renunțe la părul de pe cap, asemeni pelerinilor indieni, care fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse. Băieții au fost provocați să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr.

„Îmi vine să plâng. Uită-te bine la mine, că nu o să mă mai recunoști’, i-a spus Bogdan Boantă coechipierei lui, regretând imediat decizia. „De ce am făcut asta?’, s-a întrebat el.


Ieșit din competiție, a prins curaj, așa că zilele trecute a trecut pragul medicului Felix Popescu, mare susținător al lui în timpul „Asia Express', s-a ras din nou, și s-a supus unei intervenții de implant de păr.

„Și uite că a venit și momentul asta…M-am gândit de multe ori la implantul de păr, dar niciodată într-un mod serios! Însă după întâlnirea cu medicul am prins încredere. Așa că, după 2 zile de operație tot ce pot sa spun este MULȚUMESC! Abia aștept să-mi văd părul des și lung!!! Mă bucur că am făcut acest pas!


P.S. abia astept sa vad cum e senzația aia sa te lovească părul peste fata cand faci o piruetă!!!„, spune Bogdan Boantă.