Bodyguardul lui Meghan Markle a demisionat, după șase luni! De ce își pierde Ducesa de Sussex toți angajații

.

Recent, a avut loc încă o demisie în, deja, lungul șir de angajați din staff-ul Ducesei de Sussex… De data aceasta, bodyguardul lui Meghan Markle, o femeie, a plecat, după nici un an în slujba soției Prințului William, alimentând din nou zvonurile despre firea dificilă a lui Meghan Markle.

Bodyguardul lui Meghan Markle are o misiune foarte dificilă, deoarece ducesei îi place să se amestece în mulțime.


Bodyguardul lui Meghan Markle, o femeie, a demisionat recent, iar gestul său a ridicat din nou semne de întrebare cu privire la soția Prințului William, care a fost supranumită Ducesa dificilă. Deși este în ultimul trimestru de sarcină, Meghan Markle este atacată de presă din toate părțile, fiecare gest al ei devenind un potențial subiect de scandal.

Meghan Markle este o provocare pentru forțele de securitate ale Scotland Yard.

Meghan nu este obișnuită cu paza 24 din 24

Urmând parcă exemplul Melissei  Toubati, asistenta personală a Ducesei din Sussex, care, după ce i-a organizat nunta cu Harry, și-a dat demisia din cauza presiunii exercitate asupra sa, recent, bodyguardul lui Meghan Markle și-a dat demisia. Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, era un ofițer angajat de Scotland Yard pentru protecția Ducesei și, din păcate, a renunțat la jobul său după doar șase luni, deoarece, se pare, ea și Meghan nu s-au înțeles.


„Spre deosebire de cineva care a crescut în familia regală și este obișnuit să aibă protecție încă din copilărie, poate fi un lucru constrângător. Totuși, chiar dacă Meghan a fost o actriță faimoasă, putea să facă tot ce dorea și să se distreze fără probleme', a declarat o sursă pentru Sunday Times.

„Una dintre oameni'

Mai mult, mutarea lui Meghan și a lui Harry la Frogmore Cottage se va dovedi o adevărată provocare pentru Scotland Yard, deoarece va greu de găsit o echipă de securitate permanentă care să se mute în afara Londrei, iar proprietatea fiind destul de mare, nu va fi ușor ca celor doi să li se asigure protecția. Conform Inquistr, bodyguardul lui Meghan Markle și-a dat demisiadin cauză că Ducesei de Sussex îi place să fie una dintre oameni, nefiind conștientă de faptul că statutul de membru al familiei regale nu îi permite să facă acest lucru.


Faptul că Meghan se amestecă în mulțime ori de câte ori are ocazia este extrem de greu de gestionat de către cei care îi asigură securitatea. În aceste condiții, se pare că viitorii angajați care se vor ocupa de paza și protecția Ducesei de Sussex de acum înainte vor avea o misiune extrem de dificilă…