Prin ce schimbare majoră au trecut Bodo de la Proconsul și soția lui: "Fără Dumnezeu nu aș fi fost a patra lui nevastă"

.

Bodo de la Proconsul și soția lui Loredana sunt împreună din anul 2009, după ce solistul a divorțat de fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, în ianuarie 2007. Bodo, pe numele său adevărat, Bogdan Mihai Marin, a mărturisit că în prezent este împlinit din toate punctele de vedere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bodo de la Proconsul a fost întotdeauna discret cu viața personală. Artistul și-a ținut familia mereu departe de ochii curioșilor, mai ales după ce au decis să se mute la țară, în urmă cu mai bine de un an. Acum locuiește cu întrega familie la Dobrești, în Argeș. Cei doi soți duc o viață liniștită alături de cei doi copii pe care i-au înfiat în urmă cu ceva timp.


După mutarea din București, Bodo a dezvăluit că a devenit un alt om. În plus, cei doi soți au recunoscut că în viața lor au intervenit anumite schimbări în ultimii ani. Soția lui Bodo de la Proconsul a spus că relația cu divinitatea i-a ajutat extrem de mult.

Citește și: Cum a depășit Bodo de la Proconsul problemele din căsnicie: „Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli’


Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul, după ce a suferit un infarct: „Am avut multe războaie!’

Citește și: Cătălin Botezatu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan și l-a atacat subtil pe Reghe: „De acum începe viața cu un miliardar'

Citește și: Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „S-au adus injurii'

Mulți nu ne-au înțeles, dar pentru noi, pentru familia noastră, totul s-a schimbat atunci când ne-am pocăit, când l-am întâlnit pe Dumnezeu. Fără Dumnezeu nu aș fi fost a patra lui nevastă. Poate aș fi fost a șaptea!, a spus Loredana Marin pentru impact.ro.


Prin ce schimbare majoră au trecut Bodo de la Proconsul și soția lui

‘Și eu, și Bodo am simțit amândoi că trebuie să ieșim din starea în care ne aflam. Aveam nevoie de ceva care să ne repare. Era amândoi mândri, eram poate avari, poate prefăcuți și sigur dădeam vina pe cel de lângă noi pentru lucrurile rele pe care le făceam.


Ușor, ușor am ieșit însă din starea de nemernicie în care ne aflam. Totul s-a făcut din voia lui Dumnezeu. Cu ajutorul lui am înțeles că ne și iubim, și încă foarte tare! Și că avem nevoie și de spirit de sacrificiu, ca viața să capete gust! Și așa am devenit o familie. Am învățat să fim o familie. Una care s-a mărit după ce i-am înfiat pe băieții noștri, Daniel și Filip, a mai declarat Loredana, partenera de viață a lui Bodo.

În vara lui 2019, Bodo de la Proconsul a suferit un infarct și i s-au montat trei stenturi la inimă. Cu toate acestea, el a mărturisit că mutarea din orașul său natal, Bucureștiul, a fost benefică pentru sănătatea lui.


‘Să nu credeți cumva că trândăvesc mai mult dimineața, în pat! Nici pomeneală!. Avem doi băieți, unul de opt și altul de nouă ani, care trebuie să meargă la școală. Așa că deșteptarea e la fel de matinală ca în oricare altă casă cu copii!, a spus Bodo de la Proconsul, pentru sursa citată anterior.


Cum i s-a schimbat viața lui Bodo, după infarct

În urmă cu doi ani, solistul trupei Proconsul și fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bodo, a suferit un infarct. Într-un interviu pentru impact.ro, soția artistului a dezvăluit că viața lor s-a schimbat foarte mult după ce s-au mutat din București în comuna Dobrești din Argeș. Mai mult, se pare că Bodo a reușit să se lase de fumat în ultimele luni.

Viaţa ni s-a schimbat foarte mult în ultimul an. A contribuit şi pandemia, dar nu atât de tare pe cât ne-am fi aşteptat. Decizia de a ne muta din Capitală a fost una foarte inspirată. Bine, a survenit şi operaţia de după infarct, din vara trecută, a lui Bodo, iar ulterior am încercat cu toţii să-l protejăm cât mai bine posibila declarat Loredana Marin, soția lui Bodo.