Blestemul telenovelei „Inimă sălbatică”:  nu doar Edit Gonzales a murit, ci și actorul din rolul principal și scenarista. Toți la vârste neașteptate!

 Dumba Gabriela
.

Telenovela „Inimă sălbatică/ Corazón salvaje', lansată în 1993, pare lovită de un blestem. Actrița Edith Gonzales, care a interpretat rolul contesei Monica de Altamira, a murit pe 13 iunie, la doar 54 de ani, însă dispariția fulgerătoare a îndrăgitei actrițe vine la 16 ani după moartea neașteptată a partenerului său din telenovelă, actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan del Diablo. Scenarista serialului a murit și ea, spre tristețea fanilor „Inimă sălbatică/ Corazón salvaje'.

Inima SălbaticăInima Sălbatică

„Inimă sălbatică' din 1993, cu Edith Gonzalez și Eduardo Palomo în distribuție, are la bază cartea omonimă scrisă de Caridad Bravo Adams. Telenovela este una dintre cele mai iubite producții de gen din istorie, iar în România s-a bucurat de popularitate.

Pe 6 noiembrie 2003, în mod șocant, actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan în „Inimă sălbatică', a murit, la vârsta de 41 de ani. Actorul a suferit un infarct în timp ce lua cina alături de soția sa și de câțiva prieteni, într-un restaurant din Los Angeles. Se spune că a murit în timp ce râdea la o glumă spusă de unul dintre cei prezenți la masă, potrivit a1.ro.

Eduardo Palomo era căsătorit cu actrița și cântăreața Carina Ricco și a avut o fiică, Fiona Alexa, născută în 1998, și un fiu, Luca, născut în anul 2000.

Edith a sfidat cancerul până la final

Edith Gonzales a murit joi, 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, după ce a sfidat un cancer ovarian. Actrița obișnuia să spună nu că este bolnavă, ci că „doar are cancer'. Ea a primit diagnosticul cumplit în august 2016, după ce, în timpul unei plimbări, cu fiica sa, Constanza, o mișcare bruscă i-a produs dureri în tot corpul.

În ianuarie anul acesta, Edith Gonzalez anunțase că se recuperase de cancer, voia să fie mamă din nou și să se întoarcă în telenovele. „Îmbrățișez viața și o prețuiesc', spunea actrița, fără să renunțe la zâmbet.

Actriţa era căsătorită din 2010 cu omul de afaceri mexican Lorenzo Lazo şi avea o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Constanza.

În aprilie, a murit și scenarista telenovelei „Inimă sălbatică', Maria Zarattini, la vârsta de 64 de ani. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton