Tragediile care au marcat familia Kennedy, începând cu asasinatul președintelui american John Fitzgerald Kennedy, în 1961, al fratelui său, Robert F. Kennedy, în 1968, moartea într-un accident de aviație a lui JF Kennedy Jr., la doar 38 de ani, sunt urmate acum de moartea nepoatei lui Robert F. Kennedy, la doar 22 de ani, aparent în urma unei supradoze…

Familia Kennedy este din nou în doliu, nepoata lui Robert F. Kennedy, Saoirse, în vârstă de 22 de ani, pierzându-și viața la numai 22 de ani. Conform publicației New York Times, Saoirse, unica fiică a lui Courtney Kennedy Hill, și-a pierdut viața în urma unei supradoze, pe data de 1 august, în timp ce se afla în reședința familiei din Hyannis Port.


„Inimile noastre sunt frânte

Familia a confirmat veștile despre moartea tinerei prin intermediul unei declarații oficiale: „Inimile noastre sunt frânte de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viața ei a fost plină de speranțe, promisiuni și iubire'. Ethel Kennedy (91), bunica lui Saoirse și văduva lui RFK, i-a adus nepoatei sale un tribut special: „A ținut enorm la prieteni și la familie, în special la mama ei, Courtney, la tatăl ei, Paul, și la mama ei vitregă, Stephanie și la bunica ei Ethel, care spune: <>'.


Saoirse a fost o tânără veselă și iubitoare, pasionată de drepturile omului și de cauzele umanitare, ea lucrând alături de comunitățile indigene pentru a construi școli în Mexic. Din nefericire, drumul i-a fost frânt, ca atâtor altori tineri care aveau viitorul înainte, de moartea albă. Din păcate, drogurile nu iartă pe nimeni!

Foto: Instagram