Bianca Rus – jignită, bătută şi cu banii furaţi. De un an se chinuie să divorţeze de cel care i-a fost soţ doar o lună / Cum se apără bărbatul

 Dumba Gabriela
.

Bianca Rus şi soţul ei au fost mai mult certaţi decât fericiţi. După doar o lună de căsnicie au hotărât să divorţeze, întregul proces care durează de aproape un an, fiind aproape de final. Bianca susţine acum că bărbatul i-a furat bani şi aur, nu doar că a bătut-o şi a jignit-o îngrozitor în scurta poveste de dragoste pe care au trăit-o.

Bianca Rus s-a măritat după o lună de relaţieBianca Rus s-a măritat după o lună de relaţie

„Mă denigrează fostul soț. Vreau să spun să-mi aducă aurul și banii acasă. El a luat o sumă de bani din torpedoul mașinii mele pe care i-a dat la lăutari. Pe drum spre casă au apărut niște probleme și lucrurile au degenerat. S-au certat el cu fratele meu. Erau 70 de milioane, sumă mare, banii firmei, dați la lăutari. Era genul care îi plăcea să bea foarte mult, el dădea la toate doamnele și domnișoarele de băut, eu mai puțin existentă.', a declarat Bianca Rus, într-o emisiune TV.

Pe de altă parte, soţul ei, Antonio, spune că nu a furat nimic, ba dimpotrivă. Bianca nu doar că nu avea bani, dar nici nu a produs nimic în timpul relaţiei cu el, el fiind cel căruia i-au revenit toate cheltuielile familiei.

Antonio susține că Bianca Rus și-a luat partea din banii de nuntă, pe care i-a încuiat într-un seif. Fostul soț al artistei susține că luna de miere în Dubai a fost plătită integral de el.

„Foarte urât să apară și să spună despre mine că nu am bani, nu mă lăfăi, dar toată viața am trăit decent. Am un serviciu, sunt o femeie ok din toate punctele de vedere. El a locuit în casa mea și n-a plătit curentul, a vrut să-mi vândă aragazul. Mi-a condus mașina și nu făcea niciodată plinul. Nu are cum să mă atace și să mă denigreze în halul ăsta.”, a mai spus Bianca Rus, potrivit spynews.ro.

Şi dacă unii ar putea crede că situaţia, deşi durează de aproape un an, ar fi una trecătoare şi cei doi se vor împăca în cele din urmă, Antonio dă asigurări că în această toamnă se va pronunţa divorţul şi vor încheia definitiv orice fel de discuţii. Luna viitoare are loc cel de-al doilea termen în controversatul divorț.

Bătută înainte de nuntă

Bianca susține că a fost agresată chiar înainte de nuntă, imediat după ce a suferit intervenția chirurgicală la stomac, dar Antonio o contrazice.

Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă, declara Bianca Rus.

Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să mă grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă', a declarat soțul cântăreței.

Giani mai susține că el a fost cel agresat și că fratele artistei ar fi încercat să-l omoare. De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, încontinuu minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu Bianca și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât, a mai mărturisit bărbatul, conform Cancan.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton