Ispita Bianca Pop este însărcinată și se căsătorește: „Le-am făcut pe toate într-un an”

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Pop se căsătorește și este însărcinată în câteva săptămâni. Fosta ispită de la Insula Iubirii a traversat o perioadă tumultoasă, plină de probleme, însă pare că lucrurile s-au așezat în viața ei. Recent, aceasta a făcut două anunțuri importante, luându-și urmăritorii prin surprindere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bruneta s-a confruntat cu probleme de sănătate și a slăbit enorm. Pentru că a devenit de nerecunoscut, fanii acesteia s-au îngrijorat imediat. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat câteva videoclipuri în care era vizibil slăbită, obosită și fără vlagă. În trecut, aceasta era cunoscută pentru afirmațiile conform cărora nu iese din casă fără 1000 de euro în portofel. Obișnuiți să o vadă purtând haine și pantofi de lux, fanii acesteia au fost șocați să o vadă în ipostazele din ultima perioadă. Acum, bruneta spune că viața ei s-a schimbat radical și că, în sfârșit, este bine.

bianca-pop-1bianca-pop-1

În cadrul unei emisiuni de televiziuni, vedeta a anunțat că lucrurile și-au revenit la normal și este pregătită pentru schimbările care urmează să vină. Bianca Pop se căsătorește și va deveni mamă. Iată ce declarații a făcut bruneta!

Citește și: De ce a dispărut Bianca Pop de la Insula Iubirii din lumea mondenă:„Am realizat cât am greșit'

Citește și: O mai ții minte pe ispita care nu ieșea din casă fără 1000 de euro?Ce face Bianca Pop de la Insula Iubirii

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje'

Citește și: Frații lui Florin Pastramă, reținuți de Poliție. Ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false

 Ispita Bianca Pop se căsătorește și este însărcinată

Binaca Pop a declarat că urmează să se căsătorească și că este însărcinată în cinci săptămâni. Aceasta a susținut că sarcina i-a crescut apetitul și că mănâncă foarte mult, motiv pentru care burtica este deja vizibilă.

Chiar și în interviurile mai vechi, bruneta a mărturisit că își dorește să găsească un partener împreună cu care să construiască o familie. Deși este una dintre cele mai controversate vedete din România, aceasta a susținut în mai multe rânduri că s-ar vedea în rolul de mamă.

Le-am făcut pe toate într-un an, și nuntă, și bebeluș. Mi-am făcut cinci teste de sarcină. Sunt în 5 săptămâni. Mănânc foarte mult, mănânc de 15 ori pe zi', a declarat Bianca Pop, potrivit spynews.ro.

„Voi avea patru rochii de mireasă'

Fosta ispită de la Insula Iubirii a vorbit despre momentul în care va ajunge în fața altarului. Evenimentul este programat în septembrie și va fi unul fastuos, bruneta mărturisind că va purta nu una, ci patru rochii de mireasă.

Aceasta și-a descris viitorul soț drept un „bărbat perfect', care a reușit să-i înțeleagă nevoile și aspirațiile. După ce a trecut prin cele mai dificile momente din viața ei, Bianca Pop trăiește o frumoasă poveste de dragoste și este pregătită să îmbrățișeze rolul de mamă.

„Noi știm ce trăim. Eu sunt în Spania, sunt foarte bine. Nunta va fi în septembrie. Voi avea patru rochii de mireasă. Cununia civilă va fi pe plajă, la biserică o să am o altă rochie, la restaurant voi avea două rochii. Este un bărbat perfect din toate punctele de vedere. Să fii cu o femeie ca mine este foarte greu, sunt o femeie foarte pretețioasă și scumpă', a declarat Bianca Pop în exclusivitate la Acces Direct.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton