„Aveam 35 kilograme. Nu știu dacă mai eram azi, dacă nu mă internam”. Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața, din cauza tulburărilor de alimentație și a lipsei somnului

.

Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața. Recent, fosta ispită de la „Insula Iubirii' a vorbit despre cea mai cumplită perioadă din viața ei. În urmă cu câteva luni, bruneta care susținea că nu iese din casă fără 1000 de euro, a ajuns de nerecunoscut. Aceasta slăbise drastic și recunoștea că are probleme cu consumul de substanțe interzise. Ulterior, vedeta a fost internată la Spitalul de Psihiatrie. Acum, Bianca Pop susține că viața ei s-a schimbat radical și că se bucură de relația pe care o are cu actualul partener, George. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Bianca Pop a intrat în atenția publicului după participarea la emisiunea „Insula Iubirii’, în calitate de ispită. La acea vreme, bruneta ducea un stil de viață excentric și mărturisea că nu pleacă din casă fără 1000 de euro. În primăvara anului trecut, fosta ispită de la „Insula Iubirii’ a ajuns de nerecunoscut și șoca fanii prin videoclipurile pe care le publica pe platforma TikTok. Aceasta slăbise 15 kilograme și recunoștea că are probleme cu consumul substanțelor interzise. Recent, Bianca Pop a vorbit deschis despre acea perioadă sumbră, susținând că a fost la un pas de a-și pierde viața.


Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața. Vara aceasta, fosta ispită de la „Insula Iubirii’ s-a mutat în Spania, acolo unde iubitul ei, George Tomaziu, deține o afacere. Aceasta nu plănuiește să revină în țară, având în vedere toate schimbările pozitive care au avut loc în viața ei în ultimul timp.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Pop, ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1000 de euro. Este de nerecunoscut: „O să vezi cine sunt eu și o să…’


Citește și: Florin Rusu, acuzații acide după ce a aflat că Bianca Pop e însărcinată și că vrea să se mărite: „Cred că sunt multe minciuni'

Citește și: Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023: „Este un om cu inima de aur’

Citește și: Cătălin Bordea își dorea să participe la America Express alături de soția lui, însă Livia nu a vrut: ‘Toți care se duc în cuplu se ceartă și…’


Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața

În prezent, fosta inspită de la „Insula Iubirii’ și-a schimbat radical stilul de viață. Aceasta a renunțat la alcool și substanțe interzise și duce o viață liniștită. Bianca Pop susține că internarea la Psihiatrie a fost cea mai bună decizie pe care a putut s-o ia, căci numai așa a reușit să se stabilizeze.

„Eu eram foarte greu de stăpânit atunci. Era cam imposibil, știi? După acea perioadă… Și cum mi-am revenit pentru că dorm și îmi văd de treaba mea, nu beau, nu nimic. Efectiv nu eram eu, înțelegi? Eram foarte agitată, nu puteai să mă stăpânești!


Da și asta (n.r. a făcut-o pe mama ei să sufere). Eu nu realizam atunci nimic. Și chiar am uitat multe chestii, nu îmi amintesc, nu știu ce s-a întâmplat, este foarte ciudat. Eu chiar mă bucur că am fost internată, atunci în acea clinică. Pentru că dacă nu eram, nu știu dacă mai eram astăzi. Eram foarte slabă, aveam 35 kilograme.

Nu mâncam nimic, nu dormeam, deci eu am avut nevoie să stau internată și să primesc perfuzii, pentru că asta am primit, vitamine. Și calmante ca să adorm, pentru că eu nu dormeam. Și așa mi-am revenit!’, a declarat Bianca Pop, în exclusivitate, la Antena Stars.


Cum s-a schimbat viața brunetei în Spania

Bianca Pop este fericită că a reușit să depășească perioadele dificile din viața ei. Întâlnirea cu actualul ei partener, George Tomaziu, a ajutat-o să-și revină pe toate planurile, iar relația lor decurge cât se poate de bine, după cum susține chiar bruneta.


„Bănuiesc că așa a fost să fie, să îl întâlnesc pe George și să-mi revin eu absolut din toate perioadele care au fost înainte, să mă liniștesc, să stau departe de anumite anturaje, care erau nocive pentru mine și să îmi văd de treaba mea.

Chiar mi-am revenit, din toate punctele de vedere. Comparativ cum eram atunci în trecut, acum da, pot să zic că pot adormi seara la nouă sau zece și dorm 12 sau 13 ore. Ceea ce este foarte bine pentru psihic.

Da, era… așa și așa’ (n.r. la început). Acum este foarte liniștită, să știi, ne înțelegem foarte bine. Nu mai avem certuri sau chestii care au fost, absolut deloc! La început, nu știi ce îi place unuia și ce nu-i place’, a declarat Bianca Pop, în exclusivitate, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook