Bianca Iordache, noua iubită a lui Alex Bodi, mesaj acid pentru Bianca Drăgușanu: "Este egal cu zero!"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Iordache, noua iubită a lui Alex Bodi, are un mesaj acid pentru Bianca Drăgușanu, în încercarea acesteia din urmă de a convinge pe toată lumea că fostul soț o terorizează și vrea împăcarea. Bianca Iordache susține că nu este adevărat și că tot ce spune Bianca Drăgușanu este egal cu zero pentru ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Iordache se întâlnește de câteva săptămâni cu Alex Bodi, după ce mult timp au fost doar amici. Aceasta de declară uimită de declarațiile Biancăi Drăgușanu cum că afaceristul o urmărește prin oraș și nu o lasă să-i trăiască fericită relația alături de Gabi Bădălău.

179652530_320848766101218_6110991682245625969_n179652530_320848766101218_6110991682245625969_n

„Ea poate să afirme multe lucruri, atât timp cât el este cu mine și eu știu că nu este așa cum spune ea, poate să spună ce vrea ea. Chestiile astea pe care Bianca le afirmă sunt egale cu zero, pentru că nu mă privesc și știu că nu este așa.', a declarat Bianca Iordache pentru cancan.ro.

Bianca Iordache și Alex Bodi par foarte fericiți împreună și ies des prin oraș, de când afaceristul a ieșit din arestul la domiciliu. Bodi a declarat, nu demult, că urăște să fie singur și consideră că singurătatea este mai greu de dus decât sărăcia.

„Singurătatea este cel mai teribil lucru din lume, este tragic. Niciodată nu sunt singur, și nici nu vreau să fiu singur. Mai am momentele mele când meditez, stau singur, mă încarc. E mai rău să fii singur decât să fii sărac', a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

De altfel, la începutul acestui an, musculosul a precizat că se va recăsători până la finalul lui 2021, însă, la acea vreme forma un cuplu alături de Daria Radionova, însă s-au despărțit pe 29 martie.

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV.

Ce spune Bianca Iordache despre Alex Bodi

(…). Vom trăi și vom vedea. Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi, cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el', a declarat Bianca Iordache în cadrul emisiunii Showbiz Report'.

Întrebată ce s-ar întâmpla dacă Alex Bodi ar înșela-o, Bianca a dat de înțeles că este o femeie permisivă, care ar accepta acest lucru, motivând că „așa sunt bărbații'.

'Dacă el te alege pe tine și îi place de tine nu cred că se mai duce în altă parte, dacă se duce măcar să fie deștept să se întoarcă acasă și să nu aflu. Până la urma urmei nu avem cum să ne îmbătăm cu apă rece, bărbații sunt bărbați', a spus Bianca Iordache.

Bianca Drăgușanu ar vrea și ea să se mărite, dar cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău planuiesc să se căsătorească. Se pare că acesta i-a dăruit vedetei un inel în valoare de peste 30 de mii de euro, însă Bianca nu îl poartă pentru că nu vrea ca acest lucru să afecteze și mai mult relația dintre viitorul ei soț și Claudia Pătrășcanu, după cum au declarat sursele pentru cancan.ro.

Viitorii soți au semnat și un contract prenupțial, în care vedeta a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi Bădălău.

Cei doi își vor organiza o nuntă în valoare de un milion de euro și plănuiesc să aibă două petreceri: una la Bucureși și una în Grecia. Bianca și Gabi Bădălău au rezervat deja două vile pe o insulă pentru prietenii lor apropiați. Cel care se va ocupa de atmosferă va fi nimeni altul decât Florin Salam.

Rochia de mireasă pe care o va purta Bianca Drăgușanu este semnată de Elie Saab și costă peste 40 de mii de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton