Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au împăcat, după doi ani în care nu și-au vorbit: „Măi, nebuno, ai înțeles total greșit”. Cele două s-au certat din cauza lui Alex Bodi

.

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina obișnuiau să fie prietene foarte apropiate, însă, în urmă cu doi ani, cele două s-au certat din cauza lui Alex Bodi. La acea vreme, blondina spunea că s-a simțit trădată de prietena ei, după ce aceasta s-a afișat în cercul de prieteni al milionarului, lucru care a afectat-o puternic. Acum, fosta concurentă de la „Survivor România' spune că a reluat legătura cu iubita lui Gabi Bădălău și a explicat care a fost adevăratul motiv care s-a produs ruptura dintre ele. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu doi ani, Bianca Drăgușanu spunea că a rupt legătura cu Vica Blochina, deși cele două erau legate de o prietenie veche. La acea vreme, blondina s-a arătat deranjată de faptul că fosta balerină s-a afișat în cercul de prieteni al lui Alex Bodi, fostul ei soț. Într-o emisiune televizată, Bianca Drăgușanu spunea că nu îi poate considera prieteni pe cei care „stau la masă cu dușmanii ei’, referindu-se la milionarul din Mediaș. La doi ani de atunci, se pare că Vica Blochina și Bianca Drăgușanu s-au împăcat, fosta balerină explicând în detaliu cum s-a produs, de fapt, ruptura dintre ele.


Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au împăcat, la doi ani de când s-au certat din cauza lui Alex Bodi. Fosta balerină de la „Melody’ a explicat că a fost vorba despre o neînțelegere, nu despre un gest făcut cu rea-voință, așa cum ar fi interpretat blondina.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alexandra Ungureanu au emisiuni la Kanal D2. Ce show-uri prezintă


Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce s-au interzis reclamele la jocurile de noroc: ‘Mi se interzice acest drept, să muncesc? Este discriminare și voi face plângere’

Citește și: Survivor România 2023. Trei Războinici sunt propuși spre eliminare

Citește și: Ce trucuri de frumusețe are Ioana Dichiseanu. Nu-și mai vopsește părul de 3 ani și folosește șampon pentru cai: „Am văzut-o și pe mama de mică cum se îngrijește’ / EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au împăcat de curând


La doi ani de când s-au certat din cauza lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au mai dat o șansă prieteniei lor. Fosta concurentă de la „Survivor’ a explicat în lux de amănunte ce a produs ruptura dintre ele, susținând că blondina ar fi intepretat greșit prezența ei la un eveniment unde se afla și milionarul.

„Eu cu Bianca n-am avut un conflict. Niciodată. Eu pe ea o ador. O ador, efectiv. Îmi place de ea mult. Că nu mai suntem apropiate cum eram acum poate 8 ani sau 10 ani, cât a trecut, că petreceam mult timp împreună. Și chiar îmi e dor de zilele alea, dar vorbim în continuare.


Ea putea să se supere din N motive, că și ea are multe în cap ca orice altă femeie. Poate că m-a văzut la ziua cuiva și era și Alex Bodi cu prietena lui de atunci. Ea de atunci s-a supărat pe mine, într-adevăr, degeaba. I-am explicat care a fost situația. A fost ziua unei prietene comune, prietena ei de fapt, și Alex în momentul ăla se despărțise de ea sau ea de el și el a venit cu o rusoaică din Londra, Daria, la It Cucina. Și eu după ce a venit tortul am plecat de acolo. Ea s-a supărat că a văzut postările făcute pe Instagram și… O înțeleg pentru că acolo era o dragoste nemărginit de mare, între ei. Și eu dacă aș fi fost în locul ei aș fi făcut așa.


Eu nu am avut de a face cu treaba asta deoarece eu am fost invitată, nici nu știam că o să fie și el acolo. A fost o situație de așa natură. După i-am explicat: «Măi, nebuno, ai înțeles total greșit. Puteai să mă suni, să mă întrebi». Dar după ne-am mai văzut, am vorbit. Bia așa e. Ea este un prieten dedicat și are nevoie ca și prietenii ei să fie la fel. Ea are dreptate pentru că din cauza faptului că a fost împreună cu Bodi și i-a făcut lui cunoștință cu foarte multe prietene de ale ei, ele s-au folosit și s-au împrietenit cu el. Și când ei i-a fost greu, ele i-au întors spatele. Are perfectă dreptate. Și ea dacă a fost supărată atunci, acum nu mai are nimic. Chiar vorbim, n-am nicio treabă. Eu în primul rând n-aș face niște lucruri ca să stric prietenia cu Bianca. Pentru ce? Pentru o p@%ă nu stric prietenia niciodată. Pentru nimic în lume’, a declarat Vica Blochina, în exclusivitate, pentru cancan.ro.


Bianca Drăgușanu s-a simțit trădată de Vica Blochina

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu a spus că a fost trădată de Vica Blochina, după ce fosta balerină s-ar fi afișat în cercul de prieteni al lui Alex Bodi. Blondinei i s-a părut inadmisibil ca prietena ei să stea la masă cu cei pe care îi consideră „dușmani’.


„Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când stai la masă cu dușmanii, nu îmi mai ești prieten. Este vorba de fostul meu soț’, a spus Bianca Drăgușanu, în urmă cu doi ani, la Teo Show.

Sursa foto: Facebook