Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? Afaceristul a petrecut noaptea cu mai multe domnișoare: "Sunt o femeie liberă"

.

Nici bine nu a început povestea lor de dragoste, că s-au și despărțit. Bianca Drăgușanu a anunțat că este o femeie singură, iar motivul ar fi ipostaza în care a fost surprins Gabi Bădălău, nepotrivită unui bărbat aflat într-o relație. Astfel, afaceristul a petrecut toată noaptea cu mai multe femei, iar Bianca a decis că nu este femeia care să-l aștepte cuminte acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După o vacanță exotică și o cerere în căsătorie, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio. Mai exact, ea este cea care a pus punct relației lor scurte, dar intense, după ce el s-a distrat în club cu alte femei. Pe de altă parte, în timp ce afaceristul se distra, Bianca făcea publice mai multe dezvăluiri traumatizante despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi.


Bianca Drăgușanu a decis să facă publice mai multe imagini șocante, în care apare plină de vânătăi, urmări ale relației cu Alex Bodi, după cum spune ea.

În acest timp, Gabi Bădălău a fost filmat noaptea trecută în compania a patru femei sexy, alături de care s-a distrat într-un local de fițe din Capitală. Potrivit spynews.ro, Gabi Bădălău a stat mai puțin de o oră în club, a dansat alături de domnișoare și le-a îmbrățișat cu patos.


Și se pare că afaceristul nu s-a limitat doar la distracție în oraș. Deși Bianca Drăgușanu a vorbit de nunta cu el și a publicat mai multe imagini pe Instagram în care proba rochii de mireasă, Gabi nu a plecat singur acasă după escapada din club, ci însoțit de toate cele patru tinere sexy.

La un moment dat, Bianca Drăgușanu a făcut o declarație ce a stârnit controverse în mediul online. Și-a informat fanii de pe Instagram că este o femeie liberă și independetă, însă nu a specificat dacă este liberă pentru că s-a despărțit și de Gabi Bădălău sau este liberă pentru că nu depinde financiar de nici un bărbat.


(…). Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică’, a declarat Bianca într-unul dintre video-urile postate pe Instagram Stories noaptea trecută.


Citește și:

Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat'

Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: „A spus despre mine…'

Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat atunci când l-a contactat

Despărțiți, dar împreună?

În relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău există multe necunoscute. Povestea lor începută brusc într-o vacanță exotică a continuat cu o presupusă cerere în căsătorie, apoi el a fost surprins cu alte femei, timp în care ea spunea că este o femeie liberă.


Pe de altă parte, apropiații lor spun că relația lor pare desprinsă din filmele de dragoste, că se iubesc la nebunie și vor să se mute împreună.

Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea’, a declarat unul dintre prietenii cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău pentru publicația fanatik.ro.