Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în parcare. Blonda și-a împins fostul soț cu piciorul!

.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, însă scandalul dintre ei nu a luat sfârșit. Astăzi, în parcarea unui hotel de lux din București, cei doi au fost, din nou, protagoniștii unei răfuieli cu public, în timpul căreia blonda, rezemată de mașină, și-a împins fostul soț cu piciorul. 

Kfetele.ro a dat publicității un material video în care Bianca Drăgușanu se ceartă cu Alex Bodi, într-o parcare din Capitală și scandalul a fost la un pas să degenereze într-o bătaie în toată regula. Pentru că bărbatul a ridicat vocea și se apropia amenințător de fosta soție, aceasta l-a împins cu piciorul, speriată probabil că o va lovi.


Pe film se aude vocea Biancăi care încearcă să-și potolească fostul soț cu „amenințarea' că va apărea la știri dacă o atinge.

Au divorțat după 3 luni

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi', a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.


Alex Bodi ar fi bătut-o și înșelat-o de multe ori pe Bianca

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv', a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.