Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou. Motivul pentru care vedeta l-a părăsit pe afacerist: ”Nu intenționez să mă mai reîntorc”

.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou. De data aceasta, vedeta susține că separarea este definitivă și face primele declarații despre decizia neașteptată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, lucrurile pareau că s-au liniștit între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, însă aparențele sunt înșelătoare. După ce s-au plimbat în locuri de lux și s-au comportat ca o familie, cei doi și-au spus adio.


Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație. Vedeta a făcut primele declarații despre decizia neașteptată pe care a luat-o.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. (…) Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.


Vedeta a vorbit foarte frumos despre bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani și se pare că despărțirea a fost una pe cale amiabilă. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, însă nu este prima dată, iar o împăcare nu ar fi deloc surprinzătoare.


Citește și: Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere o avere: aproape 1 milion de euro

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă’a adăugat vedeta.


Citește și: Bianca Drăgușanu a schimbat regulile în relația cu Alex Bodi? Mesaj tranșant pentru partener: „Eu doar îți spun, nu-ți cer voie'

Prima reacție a lui Alex Bodi

După ce s-a aflat că nu mai formează un cuplu, afaceristul a părăsit România cu un avion privat. Alex Bodi pare că nu suferă deloc după ce iubita lui l-a părăsit și își vede în continuare de treburile sale.


„Când cineva încearcă să te înfurie… doar zâmbește și privește lucrurile pozitive!’a scris Alex Bodi pe Instagram. Dacă ne aducem amint bine, în momentul în care izbucnise un adevărat scandal între Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Alex Bodi a declarat la vremea respectivă că ea reușește să scoată ce e mai rău din el și acesta ar fi fost motivul episoadelor violente de acum câteva luni.

Citește și: Bianca Drăgușanu, jignită pe Instagram! Cum a răspuns Alex Bodi când iubita lui a fost numită „mamă denaturată'

FOTO: Instagram