Bianca Drăgușanu s-a pozat cu tigrii în Thailanda: "Pentru cei care critică..."

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță de lux, alături de iubitul ei, Gabi Bădălău. Cei doi se bucură nespus de momente de neuitat. Vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini din vacanță, iar în unele poze, Bianca apare alături de elefanți și tigri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în Thailanda, unde se bucură de o vacanță exotică. Vedeta se bucură din plin de experiența inedită și a profitat de ocazie pentru a se poza cu animalele sălbatice. Bianca și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat câteva imagini în care apare alături de tigri.

biancabianca

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au vizitat Bangok, cel mai mare oraș din Thailanda. Deși au postat poze separat, la un moment dat, Bianca a fost cea care a publicat și o imagine împreună cu iubitul ei. Fosta asistentă tv se bucură din plin de vacanță alături de afacerist.

Citește și: De ziua lui, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță luxoasă cu Bianca Drăgușanu.Unde se distrează cei doi

Citește și: Imagini de la petrecerea pe care i-a organizat-o Victor Slav fiicei lui.El a lipsit de la evenimentul organizat de Bianca Drăgușanu

Citește și: Adela Popescu a împlinit 36 de ani. Ce surpriză pregătește Radu Vâlcan de ziua ei:„Ieșim puțin din rutină'

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic:„Te iubesc mult de tot, mor după tine'. Cum a reacționat Eva

Bianca Drăgușanu, vacanță de vis în Thailanda, alături de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat într-o vacanță exotică în Thailanda. Cei doi se bucură de momente de neuitat. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Fosta asistentă tv a postat numeroase imagini din vacanță. Bianca și-a surprins fanii după ce s-a pozat cu tigrii și elefanții.

Deși unii au criticat-o pentru imaginile cu tigrii, frumoasa blondină a avut un mesaj pentru ei. „Mdaaa știu, a leșinat și tigrul când m-a văzut asortată ?( iar pt cei care critică, nu erau sedati doar pentru «d ăștia» că mine!', a scris ea.

Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu într-o vacanță de lux

După ce a sărbătorit-o pe fiica ei, Bianca Drăgușanu a plecat în Thailanda, alături de Gabi Bădălău. Blondina pare că se simte bine alături de fiul lui Nicolae Bădălău. Pe contul de Instagram al vedetei au apărut numeroase imagini din vacanța de lux. Vedeta se bucură de muzică simfonică live în recepția hotelului.

Bianca le-a arătat fanilor cum se distrează seara alături de Bădălău. La un moment dat, fosta soție a lui Victor Slav a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de iubitul ei.

Ce probleme a întâmpinat Bianca Drăgușanu când a ajuns în Thailanda

Cu toate astea, vacanța celor doi nu a fost lipsită de peripeții. Bianca Drăgușanu a uitat complet de faptul că ar putea avea nevoie de o viză. Din fericire, a existat o soluție rapidă.

„M-am grăbit atât de tare pentru a-mi face bagajul și a mă gândi ce aș putea să port în momentul în care plouă, încât am uitat și n-am luat în considerare faptul că s-ar putea să am nevoie de o viză.La intrare în aeroport am avut nevoie de o viză, viză pe care poți să ți-o cumperi din aeroport înainte să stai la coadă, așa cum am făcut eu, pentru verificarea pașaportului. Deci, dacă ajungeți în Bangkok nu uitați să vă cumpărați viza. Vă fac și poză cu aparatul clasic, o plătiți, nu e foarte scumpă…Taxiul este foarte, foarte ieftin', a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton