Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi s-a afișat cu noua iubită, rusoaica Daria. "A fost șocată!"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit iar, dar asta nu mai este nici o supriză. Suprinzător este, în schimb, că el a decis să se afișeze și să-și asume relația cu noua-veche iubită, rusoaica Daria, spre disperarea Biancăi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflată în Dubai, la distracție cu Ramona Gabor, Bianca Drăgușanu nu a primit bine vestea că, acasă, Alex Bodi a trecut deja la altă femeie. Blonda nu se aștepta ca fostul ei soț să renunțe așa ușor la povestea lor de dragoste, ce-i drept complicată. Potrivit unei surse din anturajul ei, Bianca a fost șocată că Alex s-a afișat deja cu altă femeie și nu cu oricine, ci veșnicul lui „plan doi”, rusoaica Daria. Deși Alex Bodi a negat tot timpul că ar fi avut vreodată altceva decât o relație de prietenie cu Daria, iată că între timp s-a răzgândit.

'Bianca Drăgușanu a fost șocată de felul în care s-au desfășurat lucrurile după despărțirea de bărbatul ei. Adică, știa că lucrurile nu sunt ok, că nu se mai înțelegeau, ea simțea că ar putea fi altcineva în viața lui, dar a fost mirată de felul în care fostul ei iubit și-a asumat, fără nicio inhibiție, noua parteneră.

Și e deranjată că a fost înlocuită de o femeie despre care, o bună bucată de vreme, deși presa a tot scris, i s-a spus că e doar o amică și i s-a negat vreo relație la fiecare discuție avută pe această temă. E adevărat, Bianca bănuiește că este și un gest de răzbunare al fostului, mai ales că a acceptat să apară, în public, lâmgă Daria, nu a mai fost discret', a spus sursa WOWbiz.ro.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu, dacă încă mai avea dubii cu privire la despărțirea de fostul ei iubit, acum i s-au risipit și nu ar mai accepta să se împace cu el. 'Bianca simte că a fost, din nou, umilită de el, așa că nu se vor mai împăca. Și așa situația lor era dificilă, acum însă Bianca este decisă să nu mai cedeze', ne-a mai spus sursa citată.

Bianca-Dragusanu-9-2-1Bianca-Dragusanu-9-2-1

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai

După despărțirea de bărbatul cu care s-a iubit, cu mult scandal, în ultimii doi ani, Bianca Drăgușanu a ales să plece, pentru o perioadă, în Dubai, loc în care să se poată bucura de lux, să poată să facă afaceri, dar și să se distreze.

'Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate. Așa că a decis să meargă în capitala luxului sperând că acolo va găsi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea, așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfumuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai', a spus o sursă WOWbiz.ro despre Bianca Drăgușanu.

Când dragoste, când scandal

'Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis, ultima poveste a vieții mele, care are un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viața și fabuloșii ultimii 4 ani din viața mea în care a apărut și Sofia. (…) În anumite contexte sunt foarte amuzantă, mie îmi vine să râd de ce zic eu.

Eu nu mai am nimic de pierdut și vreau să vă spun care e adevărul? Bănuiți care e adevărul? Aveți idee? Aveți idee în ce context am putut să fiu mințită din nou și păcălită de două personaje penibile? Dacă vă spun de la început, v-o ia telefonul razna, o să spuneți „vai, cât de comică ești!'. Am fost întrebată de multe ori „ce-ți lipsește ție de te compromiți în situații în care ai de suferit sau imaginea ta e terfelită sau îți pierzi îndrederea în sine?', a spus Bianca Drăgușanu despre ultima perioadă a relației cu fostul ei partener de viață.

Citește și:

Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxnetism și e suspect de legături mafiote

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia a recunoscut că a mințit în declarațiile inițiale

Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: „Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton