Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru Claudia Pătrășcanu: "Îți dau toate florile mele ca să ieși din depresie. Dacă vrei, te împrumut și cu bani"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu își trimit una alteia mesaje tot mai acide și se jignesc reciproc, cel mai recent atac aparținându-i actualei iubite a lui Gabi Bădălău. Bianca i-a transmis Claudiei că are nevoie de psihiatru, iar dacă are nevoie de bani pentru asta se oferă ea să îi plătească terapie pentru a depăși depresia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabi Bădălău continuă seria de replici acide la adresa iubitei bărbatului cu care se află în proces de divorț. „Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat', a transmis Claudia, un apropo clar la adresa Biancăi Drăgușanu, care nu a rămas netaxat. „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită' a continuat Bianca.

badalau-2-1-1badalau-2-1-1

„Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea.

A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie', a replicat acid Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.

Bianca Drăgușanu i-a transmis Claudiei Pătrășcanu că trebuie să consulte un psihiatru, iar ea se oferă să-i plărească terapia dacă nu are bani.

„Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea , din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine.

Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face', a spus iubita lui Gabi Bădălău.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat, în plin scandal cu Gabi Bădălău: „Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată'

Cum a aflat Claudia Pătrășcanu că este înșelată de soț

Claudia Pătrășcanu nu a făcut muncă de investigator pentru a afla aventurile soțului ei pentru că, potrivit artistei, Gabi Bădălău se lăuda la ea cu femeile care cădeau pradă farmecelor lui.

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei', a povestit Claudia Pătrășcanu.

Încă soția lui Gabi Bădălău i-a transmis Biancăi Drăgușanu să nu se mai amestece în familia ei și să nu-și mai dea cu părerea despre ea. ‘Dumneai nu are nicio legătură și nicio treabă. Consider că, cu cât vorbește mai puțin de mine sau despre situația noastră, ar fi mult mai bine.’, a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton