Ce intervenție estetică își face Bianca Drăgușanu acum: „Nu este o procedură deloc dureroasă”

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Drăgușanu, noi intervenții estetice. Vedeta a călcat din nou în cabinetul medicului estetician pentru că își dorește o schimbare de look. Dintotdeauna, blonda a recunoscut că este adepta operațiilor estetice și este la curent cu toate procedurile de înfrumusețare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, Bianca Drăgușanu se declară o femeie împlinită. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat câteva fotografii din cabinetul medicului estetician, anunțându-și urmăritorii că urmează să facă o nouă schimbare. Fiind o fire asumată, aceasta a recunoscut că are peste 30 de astfel de intervenții, dorindu-și să fie cea mai bună versiune a sa. De asemenea, aceasta face sport în fiecare zi și pune mare accent pe alimentație.

bianca-dragusanu-1bianca-dragusanu-1

Diva a recunoscut că își dorește să-și sculpteze corpul în cel mai frumos mod și este determinată să ajungă la rezultatele pe care și le dorește. Iată ce noi intervenții estetice își face Bianca Drăgușanu!

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru.Au atras toate privirile

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui':„I le întorc înzecit'

Citește și: Când și-a descoperit Mihai Bobonete pasiunea pentru stand-up și actorie: „Tata a fost puțin sceptic și puțin dezamăgit, dar mama…'

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme: „Nu mă pot lăsa de tot de…”

Ce intervenție estetică își face Bianca Drăgușanu acum

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a mărturisit că se află în cabinetul medicului estetician pentru a-și reface mandibula. Aceasta a subliniat că procedura nu este deloc dureroasă și că rezultatele sunt vizibile imediat.

„Sunt foarte fericită. Sunt într-un loc foarte drag mie. Bineînțeles, am venit să imi fac intervenții noi, imi fac din nou proceduri. (….) Face excepții pentru mine. Azi am de gand sa imi refac mandibula. Nu am mai facut-o de un an și trebuie din nou.

Nu este o procedură deloc dureroasă, iar rezultatele se vad pe loc. Se mențin până la un an, un an și jumatate. O să fiu ca Angelina Jolie cu maxilarul asta. (…)', le-a povestit Bianca Drăgușanu fanilor din mediul online, potrivit spynews.ro.

„Cu siguranță eram un medic estetician foarte bun'

Într-o emisiune TV, blonda a mărturisit că și-ar fi dorit să urmeze o carieră de medic estetician. În prezent, aceasta studiază pe cont propriu ceea ce presupune această profesie, susținând că atunci când se află într-un astfel de cabinet știe exact care sunt pașii pe care îi urmează medicul. Totodată, aceasta a recunoscut că a și asistat la câteva intervenții estetice.

„Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, cu siguranță eram un medic estetician foarte bun. Eu studiez atent lucru ăsta și când mă duc să-mi fac o intervenție, eu îi spun medicului pașii pe care urmează să-i facă. (…) Mi-ar fi plăcut să fiu chirurg estetician. (…)

Cunosc foarte multe lucruri. Am stat aproape de Doboș, care îmi era și prieten și care îmi făcea absolut tot ce voiam. Mai mult decât atât, eram pasionată și mă duceam cu el în sala de operație. Eu stăteam lângă el și mă uitam și filmam. Alți oameni n-ar putea să facă asta. la unii li se face rău când văd acul sau sânge', a dezvăluit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, în urmă cu mai mult timp.

„O să mă operez până mor'

Binca Drăgușanu a fost întotdeauna sinceră cu privire la operațiile estetice la care a apelat.

„E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate intervențiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor', mai spune Bianca Dragușanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton