Bianca Drăgușanu, fotografie impresionantă alături de tatăl ei. Ce bine arată fostul sportiv la aproape 65 de ani!

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz, dar puțină lume știe cum arată tatăl ei, Radu „Jimi” Drăgușanu. Recent, vedeta a postat pe contul său de socializare o fotografie în care-i face tatălui ei o declarație emoționantă.

Bianca Drăgușanu ține deja de ani de zile prima pagină a publicațiilor mondene, fanii fiind la curent cu viața personală a vedetei pas cu pas. În atenția presei au fost, pe rând, atât sora Biancăi, cât și mama ei, însă Radu „Jimi” Drăgușanu, tatăl vedetei a fost o prezență mult mai discretă.

Recent însă, blondina le-a făcut fanilor săi o surpriză, postând o fotografie în care apare alături de tatăl ei, pe care spune că nu l-a mai văzut de multă vreme și căruia îi face o declarație emoționantă de dragoste. Te iubesc, tata!, a scris vedeta pe contul ei de socializare în dreptul pozei, care a primit o mulțime de aprecieri.

Cine e Radu „Jimi” Drăgușanu

Văzând fotografia cu tatăl Biancăi, ne dăm seama că vedeta a moștenit gene bune de la ambii săi părinți, pentru că nu numai Madi (59), ci și Radu „Jimi” Drăgușanu (64) arată foarte bine la vârsta lor. Asupra tatălui Biancăi și-a pus cu siguranță amprenta viața de sportiv, pentru că „Jimi” în tinerețe a fost portat al echipei de fotbal Jiul Petroșani, iar ulterior, fost preparator la aceeași echipă, unde o aducea în copilărie și pe Bianca, din dorința de a-i cultiva dragostea pentru sport.

Ulterior, Radu „Jimi” Drăgușanu s-a îmbolnăvit de rinichi, iar afecțiunea care l-a țintuit la pat luni de zile l-a ținut departe de terenul de sport, însă nu l-a împiedicat, acum doi ani, să participe la botezul nepoatei sale Sofia-Natalia, fiica Biancăi și a lui Victor Slav.

Tatăl Biancăi l-a plăcut mult pe fostul său ginere

Nu știm cum se înțelege acum tatăl Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi, actualul său ginere, însă pe Victor Slav l-a plăcut foarte mult pe vremea când el și Bianca erau împreună. Victor, dintre toţi prietenii ei, a fost primul care a vorbit cu mine la telefon şi mi-am dat seama că este un tip foarte serios', declara Radu Drăguşanu pentru Libertatea. La vremea aceea, tatăl Biancăi spera ca cei doi să-l facă bunic și a avut chiar și o premoniție:

Ca să glumesc un pic, eu cred că ar ieşi nişte copii extraordinar de frumoşi din cuplul acesta. Nu-i după mine, dar mi-aş dori să fie aşa. Dacă ar face un copil ar ieşi şi înalt, şi frumos', declara Radu Drăgșanu la scurt timp după ce Bianca și Victor au devenit un cuplu. În privința nepoatei a avut dreptate, din păcate însă relația fiicei sale nu a rezistat…

Bianca și tatăl ei, Radu „Jimi” DrăgușanuBianca și tatăl ei, Radu „Jimi” Drăgușanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton