Bianca Drăgușanu, extrem de acidă la adresa fostelor iubite ale lui Alex Bodi: „«Ridichile» atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne!”

.

Că Bianca Drăgușanu nu suportă comparație și iubește să fie în centrul atenției nu mai este o mirare pentru nimeni. Recent, blonda a făcut un comentariu foarte acid la adresa fostelor iubite ale lui Alex Bodi și le-a numit „ridichi' pentru că respectivele ar fi profitat de banii soțului ei.

„Eu sunt singura femeie din viaţa lui care nu a atârnat niciodată. „Ridichile’ atârnă, dar eu nu sunt femeia care să atârne. Eu sunt regizor, el este actor. Eu nu joc niciun rol. Ne-am întâlnit de câteva ori ca prieteni.


Lumea credea că suntem duşmani, că suntem certaţi. Şi am rămas prieteni. Ea mi-a luat paşaportul şi mi-a pus interdicţie să aflu din ţară și nu am mai avut cum să plec. Uite, aflu şi eu lucruri noi pe care nu le-am făcut. Eu o să tac şi o să fac. Totul depinde numai de el', a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație mai mult decât tumultoasă. În cele câteva luni de când sunt împreună s-au despărțit de nenumărate ori, s-au bătut și certat în public, însă de fiecare dată s-au împăcat.


Pe 1 august au ajuns în fața ofițerului Stării Civile și toată lumea credea că s-au „cumințit’, dar recent au anunțat că sunt hotărâți să divorțeze. Există toate șansele ca până la sfârșitul anului să se răzgândească. De mai multe ori.