Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimele șase luni. Ce i-au recomandat medicii: „Aveam ochii roșii, mă durea capul”

 Ifrim Georgiana
.

Bianca Drăgușanu a avut dureri de cap și tensiune oculară, în ultimele șase luni. Pe contul de Instagram, blondina le-a vorbit urmăritorilor despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme. Timp de șase luni, iubita lui Gabi Bădălău a avut o durere de cap recurentă și tensiune ridicată în interiorul ochilor. La insistențele surorii sale, Bianca Drăgușanu a decis să ceară ajutorul medicilor. Iată ce diagnostic a primit și cum a remediat problema!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu obișnuiește să împărtășească cu urmăritorii diferite experiențe din viața sa. Într-un videoclip postat recent, blondina a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimele șase luni. Aceasta susține că a avut dureri de cap inimaginabile și tensiune oculară, ceea ce o afecta pe plan profesional, dar și personal. Bianca Drăgușanu i-a vorbit surorii sale, Oana, despre simptomele ei, iar aceasta a îndemnat-o să consulte un medic oftalmolog.

bia-9bia-9

Bianca Drăgușanu a avut dureri de cap și tensiune oculară, în ultimele șase luni. Acum, iubita lui Gabi Bădălău este nevoită să poarte ochelari și le-a arătat urmăritorilor ce rame și-a ales. Blondina este destul de schimbată și pare încântată de modul în care ochelarii îi pun în evidență trăsăturile.

Citește și: „Nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu, înseamnă că nu există'. Cătălin Botezatu, despre Claudia Pătrășcanu, artista cu care Bianca Drăgușanu e în scandal

Citește și: „Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta?'. Claudia Pătrășcanu, reacție furibundă după ce Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată

Citește și: Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii' a pierdut o sarcină acum 4 luni: „Suntem puțin temători'

Citește și: 'Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon. Să-ți fie rușine'. Oana Roman susține că fiica ei plânge de dorul lui Marius Elisei

Bianca Drăgușanu a avut dureri de cap și tensiune oculară, în ultimele șase luni

După șase luni de migrene și tensiune la nivelul ochilor, vedeta a decis să meargă la un medic oftalmolog. După consultație, acesteia i s-a recomandat să poarte ochelari de vedere, așa că a ales în aceeași zi o pereche care să i se potrivească.

„Trebuie să vă povestesc cum am ajuns eu să-mi fac ochelari într-o zi. Decizia am luat-o în jurul prânzului, pentru că de o perioadă, de vreo 6 luni, pur și simplu aveam ochii roșii, mă durea capul, aveam o oarecare tensiune oculară și astăzi când am ajuns la atelier și sora mea mi-a zis: «Acum te programezi la doctor acum îți vei face ochelari că știu că ai nevoie de asta». Am terminat de pozat rochiile la atelier și am ajuns direct la spitalul de ochi, unde am făcut o consultație în urma căreia a trebuit să fac ochelari', a relatat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

„Mi-am făcut ochelari de vedere fix în 10 minute'

Bianca Drăgușanu spune că nu i-a luat mai mult de 10 minute să-și aleagă ramele pentru ochelari. Aceasta a optat pentru un model cu rame subțiri și aurii. Pe contul personal de Instagram, blondina a postat și prima imagine cu ea purtând ochelari, iar fanii au fost uimiți de cât de mult o schimbă acest accesoriu.

 „Deci, pe scurt, mi-am făcut ochelari de vedere fix în 10 minute. Mai sunt și drăguți. Mai aveam și 1000 de opțiuni, dar i-am luat pe aceștia, deoarece trebuie să mă obișnuiesc prima dată cu ei și sunt mai discreți', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton