Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie de Alex Bodi. După divorț, cei doi au făcut scandal în parcarea unui mall din București

.

Pe 10 martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi semnau actele de divorț la notar, însă tensiunile dintre cei doi nu s-au încheiat. Vedeta și fostul ei soț continuă să facă scandal chiar și acum. Bianca Drăgușanu a arătat imagini cu ea, desfigurată în bătaie de Alex Bodi.

Vedeta a făcut publică o imagine în care fața ei este plină de vânătăi, după ce soțul ei a agresat-o fizic. Bianca Drăgușanu a luat bătaie de la Alex Bodi, iar cu această poza a confirmat zvonurile apărute în ultima perioadă, cum că ea era victima violenței domestice.


Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun acum autoritățile despre „bărbăția' ta', a scris Bianca Drăgușanu pe una dintre rețelele de socializare. Semnele bătăii primite de vedetă din partea soțului ei sunt evidente, iar Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o.

Șirul acuzațiilor continuă, iar afaceristul susține că Bianca Drăgușanu a vrut să se arunce din mașină, apoi i-a cerut bani. ‘Oare ce vor spune autoritățile când află că ai vrut să sari din mașină.. și mai ales, că ai cerut bani, iar eu te-am plătit?', a fost mesajul postat de afacerist, după ce vedeta a făcut publică imaginea în care este desfigurată.


Alex Bodi a recunoscut că lovit-o pe Bianca Drăgușanu, însă din punctul lui de vedere o palmă nu se poate numi bătaie. „Poza respectivă, care vhiculat ieri pe rețelele de socializare este făcută în 3 decembrie 2019. Noi urma să divorțăm pe 3 decembrie 2019, dar când trebuia să ne prezentăm la proces, la a doua înfățișare ne-am împăcat înainte și ea venise după mine în Viena. Deci incidentul a avut loc anul trecut în Viena. Și o să zic lucrul ăsta, pentru că asta e singura armă a ei rămasă și singura carte pe care ar putea să o joace referitor la fizicul meu, la masa mea musculară, la temperamentul meu ca să mă pună pe mine într-o lumină proastă. Doar că eu am toate dovezile’, a spus Alex Bodi la Antena Stars.


„Da, într-adevăr noi am avut o ceartă atunci pe mașină. Eu o ducea la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci da, într-adevăr am lovit-o. Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea eu pe tine cu pumnul că nu o să te repare cinci doctori, i-am zis-o clar. Și într-adevăr s-a învinețit’, a mai spus afaceristul.


Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, scandal în parcarea unui mall din București

La doar câteva zile după divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut scandal în parcarea unui mall din Capitală. Vedeta voia sa meargă acasă cu afaceristul, însă acesta nu a mai vrut să se împace cu ea.

‘Nu vreau să o iau nicăieri, pentru că nu are cuvânt! Te rog frumos să ieși din mașină! Bianca, ieși afară din mașină, nu mai fă statusuri fake! Ieși tu afară din mașină, tu Bianca! Ce dracu, am ajuns să ne țigănim? Care vine acasă și care nu? Du-te acasă, tu psihopato! Că nu ai cuvânt. Ești o nesimțită! Ai văzut cât te ține cuvântul!’, au fost cuvintele lui Alex Bodi.


Citește și: Bianca Drăgușanu a luat pastile pe motiv că e nefericită.Alex Bodi, declarații halucinante: ‘Am găsit-o pe jos la 6 dimineața. Am video!’

‘Vreau să vin cu tine acasă. Am vrut să vin cu tine acasă, pentru că îmi e dor de tine. Cu ce m-am folosit de tine?’, a strigat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi susține că i-a dat Biancăi Drăgușanu 6.000 de euro, după ce a bătut-o pentru a nu spune ce s-a întâmplat.

Alex Bodi s-a tăiat la mână din cauza Biancăi Drăgușanu

Afaceristul s-a tăiat la mână în semn de jurământ pentru soția lui. Invitat la Star Matinal, Alex Bodi a povestit cum Bianca Drăgușanu i-a dat o foarfecă să se taie la mână pentru a-l crede.


„Eu m-am dus cu ea sus, doar noi doi și ți-am zis că sunt un bărbat care-mi asum și i-am zis, ca să mă creadă i-am jurat că o să mă țin de promisiune. În primul rând i-am cerut scuze și în al doilea rând i-am zis că tot ce am jurat și i-am promis și la nervi și zilele trecute o să se îndeplinească. Și avea un cercel și am vrut să mă tai la mână ca să creadă că ea zicea că nu mă crede. Dacă are înregistrare poate să dea. Și atunci i-a mi-a dat o foarfecă ca să mă tai. Și i-am zis: „Uite, chestia asta e dovada că o să mă țin de cuvânt. Dar gândește-te bine ce ți-am jurat’, a spus Alex Bodi la Antena Stars.


Rusoaica, cuvinte acide la adresa Biancăi Drăgușanu

Daria, rusoaica cu care Alex Bodi ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu, a avut o reacție neașteptată. Bruneta o face cu ou și cu oțet pe vedetă. ‘Aș vrea să clarific un singur lucru: părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca și ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații plastice încă mai este nesigură de ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul despărțirii lor, așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Jealous and pathetic clown’, a scris ea. 


Bianca Drăgușanu îl acuză pe Alex Bodi că ia substanțe interzise

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se termina. Vedeta face acuzații grave la adresa fostului soț. „Are un cazier în Germania, pentru trafic ilegal de substanțe anabolizante. El poate de asta reacționează așa și e foarte violent, de la substanțele astea interzise pe care le ia. Deci, omul nu e nimic din ceea ce vrea să pară. Are cazier! Și în curând o să aibă dosar penal pentru: șantaj, pentru tâlhărie și pentru amenințare‘, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.


Vedeta a declarat că soțul ei i-a spus că o va mutila pe viață. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, însă seria dezvăluirilor șocante din căsnicia lor continuă.

„În ziua în care el mă ducea pe mine spre aeroport, pentru că nu a reușit să mă convingă în niciun fel, am început să ne certăm, a început să mă jignească. Eu am ripostat și el mi-a dat un pumn în față. Și m-a luat de cap și m-a dat cu capul de geamul mașinii. Și m-a trimis așa acasă, toată lovită și toată spartă. Este singura dată când m-am dus la Poliție’, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

FOTO: Instagram