Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată: „Aștept să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”

 Ifrim Georgiana
.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. În urmă cu puțin timp, fosta asistentă TV a anunțat că este însărcinată în trei luni și a făcut câteva declarații despre tatăl copilului. La auzirea veștii, creatoarea de modă i-a făcut câteva urări viitoarei mame și și-a exprimat intenția de a fi nașa bebelușului. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de o lună, Daniela Crudu a părăsit România și s-a mutat în Suedia alături de iubitul ei. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de un an și urmează să devină părinți pentru prima dată. Bruneta a susținut că este însărcinată în trei luni, însă nu a aflat încă sexul copilului. Bianca Drăgușanu, prietenă apropiată a Danielei Crudu, a a făcut câteva declarații despre sarcina brunetei, susținând că și-ar dori să fie mama spirituală a copilului.

crudu-9crudu-9

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată. Cele două sunt legate de o prietenie veche, încă din perioada când lucrau la „Un show păcătos'. Deși nu s-au mai văzut de ceva vreme, creatoarea de modă s-a bucurat nespus când a aflat că bruneta urmează să devină mamă.

Citește și: Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu:„Ea a fost ani de zile la noi la emisiune'

Citește și: După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans:„Îmi face chiar soțul pozele'. Care e motivul

Citește și: Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite:”Ești cu două fețe”

Citește și: Anamaria Prodan și fostul ei iubit, Adrian Iordache, s-au afișat împreună.În ce ipostază au fost surprinși cei doi

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a aflat că Daniela Crudu este însărcinată

Fosta soție a lui Victor Slav i-a făcut câteva urări viitoarei mămici. Se pare că Bianca Drăgușanu vrea să-i boteze copilul brunetei și așteaptă un mesaj din partea acesteia. Deși cele două nu mai sunt la fel de apropiate ca înainte, blondina s-a bucurat să afle această veste, mai ales că știa despre dorința Danielei Crudu de a deveni mamă.

„Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea.

Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă', a spus Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

„Nu ne-am mai văzut de mult timp'

Bianca Drăgușanu a declarat că nu s-a întâșnit de ceva vreme cu prietena sa, Daniela Crudu, din cauza programului aglomerat și a agendei de prorități. Cele două sunt legate de o prietenie veche, încă de pe vremea în care erau asistente la „Un show păcătos'.

Deși s-a speculat că cele două s-ar fi certat din cauza lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a susținut că relația s-a răcit din cauza programului și a idealurilor diferite.

„Nu ne-am mai văzut de mult timp, așa a vrut Dumnezeu, așa e viața, fiecare cu prioritățile ei. Abia aștept să o văd cu burta la gură, e vestea anului, e maximă. Nebuna mea superbă, mă bucur din suflet pentru ea, Doamne ajută să fie sănătoasă și ea și copilașul', a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton