Bianca Drăgușanu, criticată de fani după ce s-a pozat cu fiica ei: "Nu e fericită deloc Natalia"

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu a avut parte recent de o surpriză neplăcută după ce a postat o fotografie cu fiica ei pe unul dintre conturile sale de socializare. Fanii au acuzat-o că își neglijează copilul!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au cunoscut la emisiunea Dansez pentru tine, iar  relația dintre ei a fost una cu năbădăi, așa cum au fost, de altfel, aproape toate poveștile de dragoste ale blondei. Iată însă că, spre deosebire de celelalte, aceasta s-a materializat într-o căsnicie de scurtă durată din care a rezultat un copil, Sofia Natalia. Deși fetița s-a născut după ce Bianca și Victor nu mai erau o familie – cei doi împăcându-se după divorț! -, la vremea respectivă chiar și cei mai sceptici dintre sceptici au admis că, în sfârșit, una dintre relațiile Biancăi ar putea  dura. Nu a fost să fie așa și cei doi și-au văzut din nou fiecare de drumul său… Doar că la mijloc a rămas un copil, foarte iubit de ambii părinți. Din păcate pentru Bianca, acțiunile ei din ultima vreme – despărțirile și împăcările cu iz de telenovelă al căror protagonist a fost milionarul Alex Bodi – nu au fost de natură a dovedi că este interesată prea mult de soarta micuței, cel puțin aceasta este concluzia pe care au tras-o urmăritorii ei de pe conturile de socializare. Și dacă pe Instagram vedeta are comentariile oprite, nu același lucru s-a întâmplat pe Facebook… După ce Bianca a postat o fotografie cu fiica ei, vedeta a fost atacată imediat, punându-i-se la îndoială calitățile de mamă. Iată cât de duri au fost cu Bianca internauții!

„Tu ai crescut fără ambii părinți?'

„Ești penibilă și plină de tine. Urmărești numai să ți se facă publicitate și să fii în centrul atenției cu sânii și fundul pe afară. Altceva despre tine eu nu știu. Păcat de copilul ăsta frumos, că nu are ce învăța de la tine', „Fetița nu pare prea fericită. Ar trebui ca mama să petreacă mai mult timp împreună, copilăria trece foarte repede', „Fetița parcă ar spune: „Hai, mai fă o poză și arată lumii ce mult ții la mine, dar de fapt nici nu te ocupi de mine, că ai alte priorități'. „Poate mi se pare, dar privirea fetiței spune multe și că e tristă', „Ea, mama, e pocupată să alerge după bărbați. Revino-ți! Mai e puțin până o să citească fetița isprăvile tale pe Google',  „Este tristă fata, degeaba are tot ce își dorește, dacă nu o are pe mamă lângă ea tot timpul', „Postezi în mamă-model pe FB și uiți că datoria unei mame este de a se ocupa și de a sta cu fetița sa, nu doar de a face poze…', „Din ce văd, te gândești doar la tine, nu și la cea mică. Tu ai crescut fără ambii părinți?', „Se uită fata mirată și nu te mai recunoaște', „Nu e fericită deloc Natalia. Oare de ce?'- sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor Biancăi de pe conturile de socializare, comentarii care cu siguranță nu i-au căzut deloc bine blondinei. Dar, până la urmă, câinii latră caravana trece…

Bianca Drăgușanu și Sofia NataliaBianca Drăgușanu și Sofia Natalia

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton