Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut aceeași ținuță și coafură la Tribunal, la procesul pentru defăimare. Trenciul iubitei lui Gabi Bădălău costă 4500 de euro

.

Astăzi, 22 martie, a avut loc o nouă înfățișare în procesul pe care Bianca Drăgușanu i l-a intentat Claudiei Pătrășcanu, pentru defăimăre. Astfel, artista și iubita lui Gabi Bădălău s-au întâlnit la Tribunalul din Constanța și, spre nedumerirea multora, cele două s-au îmbrăcat identic și au avut aceeași coafură. Iată primele imagini cu acestea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-a mutat în sala de judecată, după ce iubita lui Gabi Bădălău i-a deschis proces artistei. Blondina spune că ar fi fost denigrată, iar conflictul recent ar fi făcut-o să piardă mai multe contracte de imagine, în valoare de zeci de mii de euro. În legătură cu demersurile legale ale acesteia, Claudia Pătrășcanu a spus că nu este speriată, ba chiar plănuia să-i ceară daune morale pentru afirmațiile făcute la adresa ei. Miercuri, 22 martie, cele două s-au întâlnit la Tribunal și au avut apariții aproape identice, fapt care s-a putut observa cu ochiul liber.


Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut ținute similare la înfățișarea de la Tribunalul din Constanța. Cele două sunt implicate într-un proces de defăimare, blondina în calitate de reclamant, iar artista în calitate de pârât. La prima înfățișare, care a avut loc pe 1 februarie, fosta soție a lui Gabi Bădălău nu s-a prezentat.


Citește și: „De doi ani, această ființă mă agasează pe mine, pe mama și copiii'. Claudia Pătrășcanu, înainte de procesul cu Bianca Drăgușanu, pentru defăimare

Citește și: Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu mama ei: ‘Sunt foarte multe lucruri pe care le-aș putea spune despre ea, dar…’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express: „Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas’

Citește și: Soția lui Mihai Onilă a fost în moarte clinică, după un accident de mașină și a făcut declarații șocante: „Am ieșit din corp în timpul operației…'


Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut aceeași ținuță și coafură la Tribunal. S-au întâlnit la procesul unde se judecă pentru defăimare

Astăzi, 22 martie, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit la Tribunalul din Constanța, la cea de-al doilea termen al procesului pentru defăimare. Coincidență sau nu, aparițiile celor două au fost aproape identice, căci ambele au optat pentru paltoane negre și lungi. Trenciul purtat de Bianca Drăgușanu face parte din colecția firmei „The Attico’ și costă 4500 de euro.


Mai mult decât atât, artista și iubita lui Gabi Bădălău au avut părul coafat identic, într-un coc prins la spate. Chiar dacă este vorba despre o simplă concidență, similitudinea dintre aparițiile lor va provoca, cu siguranță, reacții puternice, având în vedere relația dintre cele două și contextul în care a avut loc întâlnirea.

Bianca Drăgușanu a fost cea care a deschis proces pe numele Claudiei Patrașcanu și cere despăgubiri în valoare de 50.000 euro, invocând faptul că a pierdut contracte de imagine din cauza scandalului cu artista. De cealaltă parte, fosta soție a lui Gabi Bădălău este de părere că demersurile legale ale blondinei au scopul de obține câștiguri financiare.


Bianca Drăgușanu a fost așteptată de șoferul lui Gabi Bădălău

Proaspăt ieșită de la Tribunalul din Constanța, Bianca Drăgușanu a fost așteptată de șoferul lui Gabi Bădălău. După încheierea înfățișării, blondina a urcat imediat în mașină și nu a făcut nicio declarație referitoare la procesul de defăimare dintre ea și Claudia Pătrășcanu. Pe de altă parte, artista spune că este agasată și că Bianca Drăgușanu urmărește un căștig financiar, de pe urma acestui proces.


„De doi ani de zile, acest om, această ființă mă agasează verbal și înregistrări și pe mama și copiii. Nu am dreptul la replică? Să le aducă (nr. probele), de asta suntem aici, să le aducă. Când ai un proces, probe sunt și vor fi… am avut probe de divorț atâtea. Ea vrea bani, nu face decât să-și facă rău singură. Nu poți să ceri așa bani de la un om. Cum ar fi să vin și eu zic că vreau niște bani. Eu dacă am tăcut, dacă nu am făcut nimic, nu am dat-o în judecată, asta e…, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Captură video Antena Stars