Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi într-un restaurant din București? Momente violente și replici de adio, între cei doi!

 Dana Enache
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație cu năbădăi, de asta nu se îndoiește nimeni, cu siguramță. Se pare însă că lucrurile au degenerat într-un mod oribil, pentru ei, un episod întâmplat în noaptea de miercuri spre joi fiind umilitor, pentru amândoi. Potrivit cancan.ro, Alex Bodi ar fi agresat-o fizic pe Bianca Drăgușanu și ar fi trimis-o acasă, el continuând petrecerea cu prietenii lui.

 

bianca bodi vivabianca bodi viva

Am pierdut de mult șirul împăcărilor și despărțirilor dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și se pare că nici măcar jurămintele făcute în fața ofețerului stării civile nu conteazaă pentru ei. Și nici faptul că au planificat, deja, și cununia religioasă. Dacă, până acum, despărțirile și împăcările dintre cei doi păreau mai degrabă certuri adolescentine, decât lucruri serioase, iată că lucrurile au luat o altă amploare în noaptea de miercuri spre joi, după cum relatează jurnaliștii de la cancan.ro. Astfel, cei doi soți, aflați la o petrecere într-un restaurant din Herăstrău, s-au luat la ceartă, iar lucrurile au degeberat rapid, Alex Bodi bruscând-o pe Bianca de față cu toți prietenii. Mai mult, potrivit sursei citate, se pare că lucrurile au fost mult mai grave, nu un simplu puseu de mânie, cum am fi crezut inițial. În fața restaurantului, Bodi ar fi continuat să o lovească pe Bianca și chiar să o strângă de gât. 'Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!', i-ar fi spus Bodi Biancăi, în timp ce aceasta pleca.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton