Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express: „De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi?”

.

Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. Vedeta de televiziune a dezvăluit recent ce sumă a primit pentru a lua parte la una dintre cele mai grele competiții televizate. Aceasta a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al reality show-ului, însă a renunțat după o săptămână. De-a lungul edițiilor, aceasta și-a exprimat, în mai multe rânduri, dorința de a pleca acasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Încă de când a intrat în emisiunea difuzată pe Antena 1, Bianca Drăgușanu a fost ținta criticilor telespectatorilor și a celoralați concurenți. Aceasta a avut nenumărate mulțumiri, a folosit un limbaj agresiv și a intrat în conflict cu atât cu echipa de producție, cât și oamenii de pe stradă. La scurt timp, aceasta a susținut că nu poate face față competiției nici fizic, nici psihic. În cele din urmă, dorința i-a fost împlinită și a plecat acasă, împreună cu sora ei, Oana. Aceasta din urmă și-a luat rămas bun în lacrimi, deoarece și-ar fi dorit să rămână în Sri Lanka. Acum, blondina face noi dezvăluiri despre participarea sa în competiția Asia Express.


Recent, vedeta a mărturisit că a primit o ofertă generoasă de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’, însă a refuzat-o de îndată. Iată câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express!

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii. Ce schimbare și-a făcut la păr:„Am foarte mari emoții’


Citește și: Gabi Bădălău a primit acces limitat la card.Mama afaceristului i-a verificat extrasele de cont, din timpul relației cu Bianca Drăgușanu 

Citește și: Cum s-au cunoscut Roxana Dobre și Florin Salam:„Ne-am așezat la masă și…’

Citește și: Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral. Sunt prieteni de 20 de ani:„Mă bucur că…’

Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express

Afacerista a mărturisit că a primit suma de 100.000 de euro pentru a lua parte la emisiunea Asia Express. Bianca Drăgușanu a amintit contractul pe care l-a semnat cu un studio de videochat, de pe urma căruia ar fi încasat aceeași sumă, însă fără fi nevoită să îndure condiții inumane.


„De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niste stâlpi și mi-au intrat banii în cont.

Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat.

Am avut 100.000 de la Asia Express și nu am rezistat, le-am spus: luați-vă banii și lăsați-mă! Am plecat acasă după o săptămână’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru fanatik.ro.


Pentru ce sumă ar participa Bianca Drăgușanu la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Blondina a mărturisit că a fost contactată și de către producătorii emisiunilor „Survivor’ și „Sunt celebru, scoate-mă de aici’, însă refuză vehement să mai ia parte la astfel de reality show-uri. Aceasta a recunoscut că singura sumă care ar convinge-o să intre în competiție ar fi un milion de euro.

„Dacă mă vedeți la Sunt celebru, scoate-mă de aici, să știți sigur că am luat un milion două sute de mii… Ca să estimez așa, poate, pentru un milion de euro mă mai gândesc dacă merg. Altfel, niciodată!, a încheiat Bianca, potrivit sursei de mai sus.


Bianca Drăgușanu a părăsit Asia Express după o săptămână

Deși a rezistat numai o săptămână, Bianca Drăgușanu a descris experiența de la Asia Express drept una copleșitoare fizic și psihic.


„De azi mă grăbesc să ajung acasă. În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, suntem mai murdari. Psihic, nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic nu mă mai țin picioarele. (…)

A fost o experiență de neuitat. A fost minuntat, pe ploaie și cu elefantul în brațe. N-am niciun motiv să suport așa ceva. Am tot ce vreau eu acasă. Și plec cu Business Class înapoi’, a spus Bianca Drăgușanu înainte de a părăsi competiția.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă Viva!