Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…”

.

Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce vedeta a aflat că aceasta i-ar fi dat mesaje lui Gabi Bădălău, actualul iubit al fostei soții a lui Victor Slav. Bianca o cataloghează în termeni duri pe Iulia Sălăgean, numind-o, „șosetă de schimb” și asigură pe toată lumea că ea și Gabi Bădălău sunt foarte fericiți împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău. Prietene în trecut, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean se atacă reciproc zilele acestea, miza fiind Gabi Bădălău. Se pare că în urmă cu un an și jumătate, era cât pe ce ca și Gabi Bădălău să fie numitorul comun al celor două femei, nu doar Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău


Bianca Drăgușanu a mărturisit la Antena Stars că între fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean și actualul ei iubit, Gabi Bădălău, au existat mesaje în urmă cu un an.

Bianca spune că Iulia că a fost cea care i-a scris prima dată lui Gabi Bădălău și îi trimitea clipuri cu ea, însă fosta soție a lui Alex Bodi susține că are dovezi cu privire la mesajele dintre ei.

‘Acum un an si jumatate cand eram desparțiți au fost niște mesaje și știam de la el, ca el mi-a arătat. Până la urmă, care e problema, un bărbat e născut vânător, dacă c****** își ridică coada e problema ei ce face. Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas.


Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casa, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea', a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate la Antena Stars.

Citește și: Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor.Concurenții au fost nevoiți să intervină


Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la ‘Te cunosc de undeva:Am zis gata, stop, până aici

Citește și: Cornel Palade, prima reacție după ce fiica lui a fost dată afară din casă, la Londra:’Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem’

După ce a jignit-o pe Iulia Sălăgean, Bianca Drăgușanu și-a cerut scuze

Bianca Drăgușanu declară că Iulia Sălăgean se bagă în seamă cu ea și cu iubitul ei, Gabi Bădălău, pentru că vrea atenție.

„Pentru mine această femeie nu reprezintă nimic. Cum își permite o femeie cu moralitate îndoielnică, despre care știm cu toții că a apărut în presă datorită faptului că am băgat-o în seamă eu, după care a dispărut’, a declarat Bianca.


„Despre mine știți că, în ultimii ani ai vieții mele, am fost căsătorită de două ori și când am avut o relație a fost una de lungă durată, de minim doi ani.

Mi se pare jignitor că o persoană care are patru clase spune că nu vrea să fie asociată cu mine. Eu cu fata asta nu am ce să discut. Ceea ce afirmă spune despre ea, nu despre mine, lumea știe cu ce mă ocup și cine sunt’, a completat ea.


În timp ce Bianca Drăgușanu vorbea în direct la Antena Stars, Iulia Sălăgean a intervenit în discuție, printr-un mesaj dat prezentatoarei, iar iubita lui Gabi Bădălău și-a cerut scuze pentru acuzațiile și jignirile aduse.

„Greșeala este a mea că o bag în seamă și că vorbesc despre acest subiect. Este problema ei ce face, dar șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas. Asta este ocupația ei, să se bage în seamă. Ea are două probleme, una cu mine și una cu fostul soț. Îmi cer scuze pentru acuzațiile urâte pe care le-am adus la adresa ei’, a afirmat Bianca.