Bianca Drăgușanu a implicat-o pe fiica ei de 4 ani în scandalul cu Claudia Pătrășcanu: "Pe oamenii care ne urăsc..."

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu duce scandalul cu Claudia Pătrășcanu la alt nivel! După ce a acuzat-o pe soția lui Bădălău că își învață copiii să o înjure, Bianca o implică și ea pe fiica ei în certurile lor. Deși are doar patru ani, Sofia și-a dat și ea cu părerea în ceea ce privește neînțelegerile dintre mama ei și Claudia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu susține că vrea să se detașeze de scandalul cu Claudia Pătrășcanu, dar fără a-i pronunța numele lansează un atac voalat la adresa ei. Astăzi a rugat-o și pe fiica ei de patru ani să comenteze cearta din ultimele zile, iar Sofia a făcut întocmai.

243243

„Dragii mei, eu am o dilemă care este strict legată de persoanele care din timpul lor prețios își rup pentru a mi-l acorda mie. Ceea ce însemnă că eu sunt o persoană foarte importantă în viața lor.

Eu știu că aceste persoane au o legătură cu mine la nivel subconștient, adică ele declară despre mine niște lucruri, dar, de fapt, se autodescriu', a declarat Bianca, pe Instagram.

Mai departe, Bianca o întreabă pe fiica sa dacă este de acord cu vorbele ei, apoi îi cere părerea despre conflict: „Sofia, care este aici cu mine în mașină, este foarte de acord cu mine. Nu-i așa?', o întrebă vedeta pe fiica sa, iar fetița o completează:

„Pe oamenii care nu ne iubesc și care ne urăsc noi nu trebuie să îi atacăm. Să nu mai vorbească despre noi că suntem…'. „Fericite', îi spune mama ei.

Citește și: Ce mesaj a primit Anamaria Prodan de la fosta soție a lui Reghe, când a fost părăsită:„Să simtă și ea…

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă în tinerețe.Nu avea nicio operație estetică

De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Dincolo de faptul că împart același bărbat, una în acte și cealaltă în fapt, femeile din viața lui Gabi Bădălău își aruncă vorbe grele în spațiul public.

În cadrul unui interviu recent, Claudia Pătrășcanu a lansat câteva ironii la adresa Biancăi Drăgușanu. Mai exact, bruneta s-a legat de numeroasele intervenții estetice pe care actuala parteneră a lui Gabi Bădălău le are la activ.

„Și eu sunt geloasă pe mine, pe frumusețea mea naturală (n.r. dacă este Bianca Drăgușanu geloasă pe ea). Habar nu am dacă este, dar știți vorba aceea, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Reacția Biancăi nu a întârziat să apară.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit două propoziții cursive la patru clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă.

(…) de la ea vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei, a transmis Bianca Drăgușanu SpyNews.ro.

Bianca Drăgușanu susține că soția lui Bădălău și-ar fi învățat copiii să o înjure și a continuat seria de acuzații extrem de dure la adresa ei.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar!

O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă.

O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este!, a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton