Bianca Drăgușanu a fost cerută de soție! Inelul de logodnă e spectaculos

.

După ce, în urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se despărțiseră – pentru a câta oară? – definitiv, iată că celebra blondină și-a surprins fanii cu un uriaș inel de logodnă primit de la iubitul ei…

Relația lor a fost ca un montagne russe al despărțirilor și împăcărilor, care toate au fost „definitive', însă de fiecare dată Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele lui Alex Bodi. Relația lor a avut un pattern devenit în scurt timp previzibil – fiecare ceartă și despărțire fiind urmată de vacanțe de cinci stele în locuri exotice.


Deși toată lumea se aștepta ca și de data asta cei doi să se împace, conform modelului, iată că Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii de pe contul de socializare postând o fotografie în care poartă pe mâna stângă un inel de logodnă uriaș, în dreptul căreia a comentat: „30.07 Această zi poate să-mi schimbe viața'. Totul, urmat de niște emoticoane cu inimioare și inițialele AB, ceea ce nu lasă loc de îndoială cu privire la cel care a cerut-o de soție. sperăm ca, măcar de data asta, decizia blondinei să fie… definitivă.


Foto: Instagram