Bianca Drăgușanu a cheltuit banii de-o garsonieră pentru a uita de experiența traumatizantă de la Asia Express

.

Experiențele în reality show-uri sunt, pentru mulți dintre participanți, departe de a fi ce își imaginau atunci când au acceptat să plece în marea aventură. I s-a întâmplat și Biancăi Drăgușanu, pentru care experiența din Asia Express a lăsat urme destul de adânci. Așa că, îndată ce a fost trimisă acasă, blonda a încercat să-și lingă rănile provocate de experiența asiatică. Nici nu a așteptat să ajungă în România pentru terapia prin shopping la care a recurs, ci Bianca Drăgușanu a cheltuit banii de-o garsonieră încă de când a ajuns la Doha. 

Concurenta de la Asia Express, ediție care va fi difuzată abia anul viitor, a cheltuit, potrivit click.ro peste 25.000 de euro în primele zile după întoarcerea în țară.  Încă din momentul în care a aterizat pe aeroportul din Doha, acolo unde a făcut escală pentru a ajunge în România, Bianca Drăgușanu a scos din buzuanr, în doar câteva ore, 11.000 de euro pentru cinci perechi de pantofi și cizme.


Dar cumpărăturile din aeroport nu au fost suficiente pentru a o consola pe Bianca. Odată ajunsă în țară, a continuat ședințele de shopping, astfel că, în ultimele trei zile, ea a fost surprinsă zilnic la cumpărături, cheltuind peste 15.000 de euro.