Bianca Comănici și-a pus silicoane! Prima declarație de pe patul de spital: "Sunt șocată!"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Comănici a ajuns la spital, dar din fericire, nu este bolnavă, ci a vrut să-și îndeplinească un vis mai vechi: să aibă sânii mai mari. Astfel, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei a trecut printr-o intervenție estetică și și-a ținut fanii la curent cu această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici și-a făcut, în sfârșit, curaj și zilele trecute a suferit o intervenție estetică pentru mărirea sânilor. Fosta concurentă Puterea Dragostei a postat imagini de pe patul de spital și și-a liniștit fanii, dezvăluind să se simte foarte bine. Și, spre uimirea ei, nu are nici o durere, deși se aștepta să treacă prin momente grele după anestezie.

157891278-242740317301746-2948640829357480278-n157891278-242740317301746-2948640829357480278-n

'Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată. Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec.

Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după. N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe…n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi', a povestit Bianca Comănici, pe patul de spital, imediat după intervenția chirurgicală.

Bianca Comănici a realizat și un vlog despre intervenția prin care a trecut și cum se simte acum, publicat pe YouTube și le-a promis fanilor săi câștigați în urma participării la Puterea Dragostei că îi va ține la curent cu evoluția stării ei.

Citește și: Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare: „Folosiți același doctor'

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi’ și relația lor cu fiicele ei

Citește și: Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce: ‘Lasă că ne întâlnim noi!

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei s-a făcut blondă

Bianca este în plin proces de transformare fizică și este dispusă să testeze diferite look-uri pentru a vedea care i se potrivește cel mai bine.

Dubla câștigătoare a emisiunii matrimoniale de la Kanal D a apelat nu demult la o perucă blondă, de o lungime care nu depășește nivelul umerilor. Atunci când și-a făcut apariția în emisiunea de pe Youtube, pe care o realizează alături de Alex Mihei, a uimit pe toată lumea.

Cu toate că lui Alex nu i-a plăcut în mod deosebit cum arată Bianca blondă, invitata din emisiune Mary de la Puterea Dragostei, a fost foarte impresionată de noul look al Biancăi. Mai mult decât atât, nici măcar nu a recunoscut-o atunci când a văzut-o pentru prima oară așa.

Cu toate că nu renunță la nuanța de brunet care a făcut-o celebră, Bianca își dorește să mai experimenteze și pe viitor cu părul ei. După ce a văzut cum arată blondă, acum este pregătită să încerce o nuanță intensă de roșcat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton