Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian a acuzat-o că l-a înșelat: „Am fost mințită un an de zile”

 Dumba Gabriela
.

Bianca Comănici și Livian Pop au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, dar pe cât de frumoasă a fost povestea lor de dragoste, pe atât de urât s-au despărțit. După ce Livian a acuzat-o că l-a înșelat, Bianca și-a informat fanii că, de fapt, ea a fost cea mințită un an de zile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici și Livian Pop s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, însă pare că, de data aceasta, ruptura este definitivă. Cei doi și-au spus lucruri urâte și pare că nici nu se mai pune problema de o împăcare.

biancabianca

După ce au câștigat împreună sezonul al doilea al emisiunii Puterea Dragostei, fanii se aștepatu să îi vadă împreună mereu, însă între ei a început un adevărat scandal.

Într-un videoclip recent postat pe contul său de Youtube, Livian a făcut noi declarații despre despărțirea de Bianca Comănici. El susține că motivul adevărat al despărțirii dintre cei doi constă în infidelitatea Biancăi și are și dovezi care atestă acest lucru. Livian de la Puterea Dragostei a mărturisit că a încercat de multe ori să îi ia apărarea în emisiune, în timp ce el era înșelat pe la spate.

Bianca Comănici a răspuns acuzațiilor făcute de fostul ei iubit atât pe pagina sa de Instagram, cât și într-un videoclip postat pe Yotube. Câștigătoarea ambelor sezoane Puterea dragostei a mărturisit că toate acuzațiile făcute de fostul ei iubit sunt minciuni și că a încercat să profite pe urma ei pentru a câștiga competiția.

„Vreau să vă arăt și să vă dau un sfat tuturor fetelor care au fost mințite, șantajate, înșelate, tâlhărite și așa mai departe. O să vă arăt niște mesaje pe care le-am scris eu acum doi ani de zile, să vedeți cum intuiția mea îmi spune aniște lucruri și inima îmi cerea altceva. Am ținut cont de inimă, în loc să țin cont de rațiune.

În momentul în care am purtat discuția aia, aveam în jur de 3-4 luni, se vede că era în noiembrie și vorbeam cu admina mea care îmi era și încă este prietenă. Pentru că e mai matură, eu am încercat să îi cer un sfat. Cei care se întreabă de ce am postat asta, noi femeile și oamenii în general de multe ori simțim, dar ne gândim că poate suntem prea paranoici. Însă, se pare că tot ce am intuit cândva se adeverește pe zi ce trece tot mai mult.

Citeste si: Livian și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, o nouă împăcare? „E decizia ei dacă îl acceptă”

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian și Florentina s-au despărțit:'Cine râde la urmă râde mai bine'

Citește și: Bianca Comănici o face praf pe actuala iubită a lui Livian, de la Puterea Dragostei:„Își iubește mai mult papagalul decât pe ea’

De aceea trebuie să fiți atente, fetelor, în mod special. Sunt fel și fel de oameni, actori fără cursuri, sunt născuți să plângă la comandă sau se prefac că te iubesc ca să câștige bani pe urma voastră, fel și fel de alte lucruri materiale sau alte interese.

Sfatul meu este că atunci când simțiți, renunțați! Ați văzut și voi din exterior că părea relația perfectă și că multe persoane s-au regăsit în povestea noastră pentru că unul dintre ei era actor și celălalt avea sentimente sincere. Dacă vorbim despre dovezi, dovezi am cu sutele: mesaje, poze, fel și fel. Aș putea să închid gura multora, însă n-am de ce. Eu nu vreau să îmi spăl rufele în public. Pot să scriu și o carte „Cum am fost mințită un an de zile', în fiecare zi…', a declarat Bianca Comănici, la InstaStory.

În videoclip postat pe pagina sa de Youtube, Bianca Comănici a distrus toate cadourile pe care le-a primit de la fostul ei iubit, inclusiv cecul pe care acesta l-a primit la încheierea emisiunii, potrivit WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton