Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, schimbare de look. Cum arată blondă

.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a uluit fanii, după ce s-a făcut blondă. Chiar dacă s-a folosit momentan doar de o perucă, fosta iubită a lui Livian s-a arătat încântată de noul look. Mai mult decât atât, chiar a glumit că motivul pentru care a apelat la acest truc ar fi fix pentru a-i face în ciudă fostului iubit, care o plăcea brunetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dubla câștigătoare a emisiunii matrimoniale de la Kanal D a apelat la o perucă blondă, de o lungime care nu depășește nivelul umerilor. Atunci când și-a făcut apariția în emisiunea de pe Youtube, pe care o realizează alături de Alex Mihei, a uimit pe toată lumea.


Cu toate că lui Alex nu i-a plăcut în mod deosebit cum arată Bianca blondă, invitata din emisiune Mary de la Puterea Dragostei, a fost foarte impresionată de noul look al Biancăi. Mai mult decât atât, nici măcar nu a recunoscut-o atunci când a văzut-o pentru prima oară așa.


Bianca Comănici de la Puterea Dragostei s-a făcut blondă

Cu toate că nu renunță la nuanța de brunet care a făcut-o celebră, Bianca își dorește să mai experimenteze și pe viitor cu părul ei. După ce a văzut cum arată blondă, acum este pregătită să încerce o nuanță intensă de roșcat.

„N-am spus că îți stă rău, doar că mie îmi place mai mult brunetă’, a fost reacția lui Mihei când a văzut-o pe Bianca blondă.

„Săptămâna viitoare cred că vin roșcată. Roșcatul ăla, foc. Nu vreau să mă vopsesc, mă las brunetă cum sunt, dar mai fac o schimbare din când în când’, a declarat Bianca Comănici de la Puterea dragostei.


Citește și: Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare: „Folosiți același doctor'

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi’ și relația lor cu fiicele ei

Citește și: Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce: ‘Lasă că ne întâlnim noi!


Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor

Mary de la Puterea Dragostei, uimită de schimbarea Biancăi Comănici

Inițial, Mary nici măcar nu a recunoscut-o pe fosta iubită a lui Livian. După ce și-a dat seama despre cine este vorba, i-a mărturisit acesteia că o invidiază pentru felul în care arată și că și-ar dori și ea să aibă o colecție de peruci de culori diferite.

„Eu nu am recunoscut-o pur și simplu. Mă uitam cine naiba e. Oricum tot mai bine îți stă brunetă’, i-a spus Mary de la Puterea dragostei Biancăi în emisiunea în care a fost invitată.


Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare

Recent, niște imagini postate pe Instagram i-au atras Ellei o serie de critici dure. Unii dintre urmăritorii ei nu au apreciat felul în care pare să o copieze pe rivala ei, Bianca Comănici.


„Ella, dragă, ce ți-ai făcut la față, la buze, la păr, semeni acum cu Bianca Comănici! Arătați la fel, nu mai arăți ca înainte. Credeți că arătați mai frumoase cu așa buze imense? Dumnezeu v-a dat frumusețe și voi vă bateți joc de ea. Vezi că tot Dumnezeu ți-o poate lua. Parcă o copiezi pe Bianca or folosiți același doctor. Sunteți tinere, ce vă faceți mai târziu?’, i-a scris un urmăritor revoltat, pe Instagram.