Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a făcut pe detectivul și și-a urmărit iubitul toată noaptea: "Nu mai puteam de nervi!"

.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a dezvăluit că, la un moment dat, a fost detectiv pentru iubitul ei și l-a urmărit toată noaptea, din cauza unui puseu de gelozie. Bianca Comănici a povestit cum s-a petrecut, pas cu pas, aventura ei ca-n filme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei, votată câștigătoare în ambele sezoane. Cu toate astea, nu se poate lăuda că a descifrat toate secretele dragostei și recunoaște că, uneori, gelozia a determinat-o să facă și lucruri necugetate.


În emisiunea „Bărbați vs Femei’, pe care o prezintă alături de jurnalistul Alex Mihei, Bianca Comănici a mărturisit că și-a urmărit fostul iubit prin intermediul unei aplicații. Coprezentatorul brunetei a rămas uluit de dezvăluirile colegei sale.


„Eram la mine în oraș și foloseam Snapchat. Acolo îmi apăreau
prietenii care la rândul lor aveau aplicația. La un moment dat l-am
găsit pe fostul meu iubit.

Eram undeva la club și era și el tot acolo. La un moment dat nu l-am mai văzut și i-am dat mesaj. L-am întrebat dacă vrea să ne întâlnim și mi-a spus că nu e în oraș. Pe aplicație mi-a apărut că e la cinci minute de mine. Am început să mă uit pe hartă și vedeam cum era în mașină și se plimba la toate cluburile. La un moment dat l-am văzut, era cu mașina aproape lângă mine.


L-am întrebat unde e și mi-a zis că e plecat. Nu mai puteam de nervi, mă crezi? Nu a fost neapărat obsesie pentru că l-am urmărit o oră, dar a fost amuzantă chestia’, a dezvăluit Bianca Comănici, în exclusivitate pentru emisiunea „Bărbați vs Femei’.

Citește și:

Jador nu știe să citească, deși a terminat facultatea! Cum s-a dat de gol la Survivor

Alexandra Stan, criticată de colegii ei, de la Survivor: „Nu ai ce căuta aici! Ești isterică’


Drama neștiută a Georgianei Lupu de la Survivor: „O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior'/ EXCLUSIV

Bianca Comănici controlează telefoanele iubiților

Dacă tot a ajuns la momentul confesiunilor, Bianca Comănici a recunoscut că s-a uitat în telefonul fostului iubit, însă a renunțat la acest obicei când s-a cuplat cu Livian de la Puterea Dragostei.


„Pe timpul emisiunii câte vedeam, și nu numai eu. Acolo totul era filmat. Era în capul meu paranoia, ma gandeam dacă o fi adevărat, și peste o săptămână când apărea la televizor mi se confirma. Dacă ești atent la bărbatul tău…

Lui Livian nu i-am controlat niciodată telefonul… Doar o dată, dar a acceptat, era de față. Eu am avut încredere în relația pe care am avut-o. Nu simțeam nevoie să îi controlez telefonul. Dacă îi spuneam să îmi dea telefonul și el spunea nu…’, a spus Bianca Comănici potrivit wowbiz.ro.