Bianca Brad, declarații sfâșietoare la 13 ani de la moartea fiicei sale: ”Merg rar la cimitir. Îmi trimite semne de dincolo de moarte”

 Dumba Gabriela
.

De 13 ani, Bianca Brad este sfâșiată de durerea pierderii fiicei sale. Micuța Emma a lăsat un gol imens în sufletul mamei sale și Bianca a deschis în amintirea ei o asociație care ajută părinții aflați în situație ei, cu copii îngerași.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Brad a strălucit în lumina reflectoarelor, ca actriță și fotomodel de top. A cunoscut celebritatea în 1998, cu rolul din filmul 'Zâmbet de soare' și a fost 'Regina Frumuseții', deși visa să devină ghid turistic, în anii comunismului, ca să poată trece granița.

Când trăia una dintre cele mai fericire perioade din viața ei și credea că are întreaga lume la picioare, tot Universul ei avea să se prăbușească. În urmă cu 13 ani, micuța Emma, pe care o aștepta cu nerăbdare, s-a născut fără suflare, într-o clinică din Germania. Din cauza lichidului amniotic în exces și a faptului că era micuță, având mult spațiu în burtică, Emma s-a mișcat atât de mult încât cordonul ombilical s-a înnodat. Oxigenul și hrana n-au mai ajuns la ea…

'Emma îmi trimite semne de dincolo de moarte, sufletul ei se întruchipează, adesea, în rândunică', a declarat Bianca Brad pentru Playtech.ro.

Bianca-Brad-7Bianca-Brad-7

Bianca Brad a reconstruit chipul fetiței sale

„M-am jucat cu pozele, în amintirea ei, e un program interesant, pe Internet, m-am jucat întâi pe fața mea, apoi m-am gândit să văd cum ar arăta fiul meu, Luca, matur, iar mai apoi m-am gândit la Emma. M-a șocat, m-am bucurat. Poate că da, așa ar fi arăta fata mea, la vârsta de 13 ani. Nu mai sufăr cum sufeream atunci, în prima perioadă. Toată viață îmi va fi dor de ea, e copilul de care nu am avut parte. Sunt bine acum, dar când vine discuția despre ea îmi dau lacrimile. Mi-e dor și îmi lipsește.”, a mai declarat Bianca Brad.

Citește și:

Cum arată acum Bianca Brad, una dintre cele mai frumoase femei din România. S-a făcut instructor de pilates şi este total schimbată!

Ce mare s-a făcut Luca, băiatul Biancăi Brad! Copilul a avut mari probleme de sănătate şi era mereu prin spitale

Alexandra Dinu, despre relația cu Mario, fiul ei și al lui Adi Mutu: 'A avut și el momentele lui de rebeliune!'

Cum își alină dorul de Emma

„Unele mămici merg foarte des la cimtir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă. Cei de acolo nu au fost de acord să-i aduc trupușorul în țară. Am luat foc, le-am spus să-mi plătească avionul ca să vin să pun o floare la mormântul fetei. Am revenit în România, fiica mea a rămas acolo, la morga, timp de o lună. Eram pe pilot automat, nu mai știam de mine. Cu șpăgi și cu bani dați peste tot am adus trupul ei în țară.”, își amintește Bianca.

Bianca mărturisește că este convinsă că Emma o vizitează sub diferite forme, cel mai adesea în corp de rândunică. De altfel, o rândunică a intrat în biserică și când preotul îi ținea fetiței slujba de înmormântare.

„La început vânam aceste semne de la ea, mă bucuram. Cel mai mult m-am mirat când mi s-a așezat o rândunică în palmă, în condițiile în care sunt tare sperioase. A stat acolo până mi-am scos camera de fotografiat din geantă. Am ieșit afară, i-am dat apă, apoi s-a așezat pe umărul fiului meu, l-a ciugulit pe spate. Când am zis: 'Uită-te la cadru, ca să fac o poză!', nu s-a uitat Luca, ci rândunica.”, spune Bianca.

Tragedia din 2007 a determinat-o pe Bianca să înființeze fundația „EMMA-Mame pentru îngeri’. Aceasta ajută mamele care și-au pierdut copii în accidente, la naștere sau din cuaza unor boli, și le mai alină suferința

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton