Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la Poliție, după amenințările repetate: „E greu de suportat. Nu am găsit nicio cale amiabilă”

 Ifrim Georgiana
.

După despărțirea recentă, Fulgy și Bia Khalifa au devenit protagoniștii unui scandal de proporții. Fosta concurentă de la „Survivor' l-a acuzat pe fiul Clejanilor că a profitat de banii ei și că ar fi agresat-o fizic. Deși blondina a avut puține reacții publice în legătură cu situația dintre ea și fostul iubit, sora acesteia a răbufnit și a făcut declarații total neașteptate. Se pare că Bia Khalifa a fost nevoită să apeleze la oamenii legii, ca urmare a amenințărilor primite din partea lui Fulgy. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy pare că nu mai ajunge la final. Despărțirea dintre cei doi s-a lăsat cu multe vorbe grele și acuzații dintre cele mai grave, deși, inițial, aceștia pozau în cuplul perfect. Joanna, sora blondinei, a avut o reacție publică neașteptată, susținând că fiul Clejanilor i-ar fi adresat Biei Khalifa mai multe amenințări. Se pare că fosta concurentă de la „Survivor' a apelat la ajutorul Poliției, căci nu a reușit să rezolve situația pe cale amiabilă.

fu9fu9

Potrivit celor declarate de Joanna, Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la Poliție și are mai multe dovezi pentru a-și susține acuzațiile. Se pare că blondina este amenințată de fostul ei iubit, iar acesta i-ar fi distrus și unele bunuri din casă. Deși fosta concurentă de la „Survivor' nu a vorbit public despre aceste situații, sora ei a luat atitudine și a spus lucrurilor pe nume.

Citește și: Fulgy, după ce Bia Khalifa l-a acuzat de violență și că a profitat de banii ei: „Cât de geloasă poate să fie. Nu poate să accepte ideea că….'

Citește și: Bia Khalifa îl atacă pe Fulgy de la Clejani după despărțire: „Eu am plătit absolut tot. Am vorbit cu familia lui și am avut o înțelegere”

Citește și: Will Smith, ironizat la Oscar 2023 pentru momentul scandalos de anul trecut când l-a lovit pe Chris Rock: 'Dacă cineva devine violent în timpul show-ului, va primi premiul Oscar pentru…'

Citește și: Oana Roman, avertisment dur pentru Catinca Roman, după ce s-au certat: „Am probe. M-am săturat de minciuni”

Bia Khalifa l-a denunțat pe Fulgy la Poliție

După despărțirea de Fulgy, Bia Khalifa a publicat câteva înregistrări în care acesta îi adresează amenințări grave. Din acest motiv, blondina l-a denunțat la Poliție și are mai multe dovezi pentru a-și susține acuzațiile, după cum a declarat Joanna, sora ei.

„E greu de suportat pentru mine să o văd pe sora mea amenințată. Bia a pus pe story o mică parte din amenințările pe care le primește, restul le avem înregistrate, dar nu putem să le postăm. Pentru tot ce s-a întâmplat am mers la poliție. Nu am găsit nicio cale amiabilă, legea e lege și noi am încercat să fim oameni', a mai zis Joanna pentru Spynews.ro.

De ce nu a vorbit Bia Khalifa despre conflictul cu Fulfy

Joanna spune că Bia Khalifa încearcă să stea cât mai departe de scandalul cu Fulgy, deoarece încearcă să se protejeze. Aceasta este de părere că fiul Clejanilor i-a denigrat sora și nu poate tolera acest lucru.

„Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Bia nu vrea să vorbească despre asta'

Se pare că Fulgy i-ar fi distrus Biei Khalifa unele bunuri materiale, după cum spune sora blondinei. Mai mult, încercările fostei concurente de la „Survivor' de a-și recupera hainele sunt în zadar.

„Ea a trebuit să-și cumpere telefon nou, laptopul e spart de el și a spart și două parfumuri. Să nu uităm nici de amenda pe care a a trebuit să o dea în Italia pentru că Fulgy și-a uitat substanțe ilegale pe o noptieră. Are haine la ei pe care nu vor să i le înapoieze, aici în includ și pe părinții lui care știu foarte bine situația, Bia nu vrea să vorbească despre asta, dar mie nu-mi pasă', a mai zis sora Biei Khalifa.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton