„De ce n-ai venit fă mai devreme?”. Bia Khalifa, certată de Viorica de la Clejani, chiar în fața lui Fulgy. Gestul blondinei a enervat-o pe artistă

.

Bia Khalifa a fost certată de Viorica de la Clejani, chiar în fața lui Fulgy. Fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și băiatul Clejanilor formează unul dintre cele mai „proaspete' cupluri din showbiz. Deși tânărul lăsa de înțeles că iubita și mama lui se înțeleg de minune, se pare că artista nu ezită să o „mustre', mai în glumă, mai în serios, pe blondină, atunci când consideră că este cazul. Iată ce a scos-o din sărite pe soția lui Ioniță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Bia Khalifa a fost certată de Viorica de la Clejani, chiar în fața lui Fulgy. Bia Khalifa și Fulgy au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu. Deși relația lor a stârnit multe controverse, iar gurile rele susțineau că nu vor rezista prea mult împreună, ei bine, se pare că aceștia continuă să se iubească cu patos.

La începutul relației lor, Fulgy lăsa de înțeles că mama lui, Viorica de la Clejani, o place pe iubita lui, Bia Khalifa. Înainte de a forma un cuplu cu băiatul ei, Bia Khalifa a primit chiar un mesaj de susținere de la Viorica de la Clejani, în timp ce tânăra făcea parte din emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, de unde denota că are o părere bună despre ea.


Citește și: Fulgy și Bia Khalifa, din nou împreună după ce fiul Clejanilor s-a filmat sărutând o altă tânără: ‘Vă iubesc’

Citește și: „Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu…’. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții

Citește și: Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu: „A durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi’


Citește și: „Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi'. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

Bia Khalifa, certată de Viorica de la Clejani, chiar în fața lui Fulgy

Ei bine, deși se înțeleg, se pare că Viorica de la Clejani nu ezită să o certe pe Bia Khalifa, mai în glumă, mai în serios, atunci când artista consideră că e cazul. De curând, în mediul online a apărut un filmuleț ce a stârnit multe controverse în rândul internauților, în care blondina pare că e mustrată de cântăreață. În plus, toată scena se desfășura în fața lui Fulgy, pentru că el filma întreaga acțiune.


Se pare că motivul pentru care Viorica de la Clejani a certat-o pe Bia Khalifa a fost acela că blondina ar fi ajuns prea târziu acasă, iar mâncarea se răcise deja.

„De ce n-ai venit fă mai devreme, când erau astea calde’, i-a spus Viorica de la Clejani iubitei fiului ei, Bia Khalifa.


Bia Khalifa și Fulgy au vorbit deja despre copii

Bia Khalifa pare foarte fericită în relația cu Fulgy. Potrivit unor declarații făcute de blondină, se pare că cei doi au vorbit deja despre copii. Aceasta a povestit că vrea să fie o mamă tânără și se pare că și fiul Clejanilor își dorește un copil în viitor.

„Știu unde se ajunge. Trece timpul, ne înțelegem bine și se ajunge unde se ajunge. Se face un pas și încă un pas, tot așa. Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copil în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil’, a declarat Bia Khalifa, potrivit antenastars.ro.

Sursă foto: Instagra, Facebook