Beyonce, un nou pictorial însărcinată

.

Prezentă alături de soțul ei la Premiile Oscar, Beyonce nu a ratat ocazia de a-și pune în evidență prin intermeidul unui pictorial burtica proeminentă. De când este gravidă artista este și mai frumoasă și nu vrea să omită nici un moment din perioada sarcinii.

 


 

 

 

 

 

Beyonce a profitat de weekendul Oscar dar și de un eveniment ce a avut loc după marea gală pentru a se afișa la una din petrecerile exclusiviste, alături de Jay-Z. Îmbrăcată într-o rochie verde mulată, cântăreața nu a ratat ocazia de a se fotografia și de a surprinde noi momente din perioada sarcinii sale.

Aceasta a distribuit pe paginile de socializare cât și pe site-ul său oficial  o serie de fotografii într-o ședință foto spontană,  în care fericirea i se citește pe chip.


Lumea deja începe să se întrebe când va naște Beyonce, căci burtica ei este din ce în ce mai mare, de la o apariție la alta, deși putem înțelege evoluția sarcinii mai ales că aceasta așteaptă gemeni.

Starul pop și rapperul Jay-Z au participat la petrecerea în urma galei Oscar organizată duminică seara de Harvey Weinstein și, chiar dacă este însărcinată, asta nu o împiedică pe Beyonce să se  simtă bine la evenimentele de o asemenea anvergură.

Bianca Ion

Foto: Instagram, beyonce.com