Beyonce, un nou pictorial însărcinată

 Ion Bianca
.

Prezentă alături de soțul ei la Premiile Oscar, Beyonce nu a ratat ocazia de a-și pune în evidență prin intermeidul unui pictorial burtica proeminentă. De când este gravidă artista este și mai frumoasă și nu vrea să omită nici un moment din perioada sarcinii.

 

 

 

 

beyoncebeyonce

 

 

Beyonce a profitat de weekendul Oscar dar și de un eveniment ce a avut loc după marea gală pentru a se afișa la una din petrecerile exclusiviste, alături de Jay-Z. Îmbrăcată într-o rochie verde mulată, cântăreața nu a ratat ocazia de a se fotografia și de a surprinde noi momente din perioada sarcinii sale.

Aceasta a distribuit pe paginile de socializare cât și pe site-ul său oficial  o serie de fotografii într-o ședință foto spontană,  în care fericirea i se citește pe chip.

Lumea deja începe să se întrebe când va naște Beyonce, căci burtica ei este din ce în ce mai mare, de la o apariție la alta, deși putem înțelege evoluția sarcinii mai ales că aceasta așteaptă gemeni.

Starul pop și rapperul Jay-Z au participat la petrecerea în urma galei Oscar organizată duminică seara de Harvey Weinstein și, chiar dacă este însărcinată, asta nu o împiedică pe Beyonce să se  simtă bine la evenimentele de o asemenea anvergură.

Bianca Ion

Foto: Instagram, beyonce.com

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton