Beyoncé a plecat cu gemenii în prima lor vacanță. Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii artistei!

.

Recent, Beyoncé a plecat cu gemenii în prima lor vacanță în Europa și a fost mult mai generoasă cu fanii ei, postând câteva fotografii cu întreaga familie. Sir și Rumi, gemenii artistei, au deja un an și o lună și sunt superbi. La fel și Blue Ivy, fetița ei în vârstă de șase ani.

Beyoncé și gemenii ei, Sir și Rumy


În ultimul timp, zvonurile despre o potențială sarcină a artistei au făcut ocolul mapamondului, însă artista, desi în ultimele concerte pare să fi devenit puțin mai pufoasă, nu a confirmat o eventuală sarcină. În schimb, Beyoncé a plecat cu gemenii în prima lor vacanță în Europa. Cu această ocazie, Beyoncé li i-a prezentat fanilor săi pe Sir și Rumi, acum în vârstă de un an și trei luni, care sunt niște bebeluși superbi și veseli de culoarea ciocolatei cu lapte. Ultima oară când mama lor a postat o fotografie cu ei a fost exact acum un an, pe când gemenii aveau o lună, imaginea devenind virală în scurt timp.


Beyoncé și Blue Ivy

Rumi și Sir au deja un an și o lună!

Fotografiile din vacanță cu cei cinci sunt cu atât mai rare cu cât Beyoncé și Jay-Z țin mult la intimitatea lor și încearcă să-și păzească micuții de privirile indiscrete. De data aceasta însă, cei doi părinți celebri au fost extrem de generoși, postând fotografii în care ea și Jay-Z sunt alături de cei trei copii ai lor. Într-una dintre ele, fericita mămică își ține gemenii în brațe și, în timp ce Sir este extrem de serios și parcă puțin supărat, Rumi, surioara lui, râde cu gura până la urechi. La fel de înduioșătoare sunt și instantaneele în care Beyoncé este alături de Blue Yvi și Jay-Z o plimbă de mânuță, pe puntea ambarcațiunii de vacanță, pe Rumi.


Jay-Z și Rumi

Acum o jumătate de an, pe când gemenii aveau doar 7 luni, Jay-Z se declara cel mai fericit tată, și asta nu doar datorită drăgălășeniei celor mici, ci și ca urmare a faptului că cei doi încă nu puteau să meargă și nu trebuiau supravegheați non-stop… Știți, ei încă nu aleargă de colo-colo. Ne vom bucura la maximum de aceste două luni până vor începe să alerge, apoi se termină totul’, glumea Jay-Z într-un interviu pentru CNN. Ținând cont de faptul că Beyoncé câștigă nu mai puțin de 16.000 de dolari pe minut într-un concert și că tatăl lor este la rândul lui milionar, cu siguranță cei doi soți au o armată de bone și de guvernante pentru cei mici, așa că au toate șansele să nici nu-și dea seama când trece timpul și copiii lor vor fi și ajuns adolescenți…

Foto: Hepta, Beyoncé.com