Beyonce - Bănuieli despre infidelitate

 Florentina Liutic
.

În ultima vreme, veștile despre Beyonce sunt din ce în ce mai dese.

 

beyonce

 

În primul rând, ar fi faptul că a lansat un nou album, 'Lemonade', care a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare dat fiind că în toate piesele e vorba despre infidelitate și încredere înșelată. În acest context, fanii artistei au reacționat imediat încercând să găsească posibile 'vinovate'. În melodiile de pe noul album, Beyonce menționează nume de femei ca Becky sau Rachel, motiv pentru care admiratorii cântăreței s-au gândit că designerul Rachel Ray sau chiar Rita Ora ar putea fi cele vizate.

 

În al doilea rând, Beyonce va porni într-un turneu mondial, „Formation World Tour', care va începe, bineînțeles, în SUA.

 

În ceea ce privește condiția ei fizică, Beyonce lucrează cu antrenorul ei personal, Marco Borges, care i-a conceput seturi de exerciții personalizate.

 

Din punct de vedere alimentar, artista dezvăluie că are o masă exclusiv vegetariană pe zi (castraveți cu oțet, mere verzi sau pepene), iar când trebuie să fie în formă maximă renunță la mâncare și bea doar shake-uri proteice.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

 

https://www.youtube.com/watch?v=fqEbtg5DH9Y

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton