Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital: „Se reface. Trebuie să...”

.

Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital. La mijlocul lunii august, Florin Salam a fost internat în spital, fiind testat pozitiv cu COVID-19. Într-un interviu recent, fiica acestuia a vorbit despre starea de sănătate a cântărețului, susținând că se află, în continuare, în perioada de recuperare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


În luna august, Florin Salam a trecut prin momente dificile. Cântărețul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat la un spital de boli infecțioase din București. Artistul acuza atunci probleme respiratorii grave și s-a decis să fie trecut pe oxigen și să primească tratament. Imediat după externare, manelistul a fost prezent și a făcut show la majoratul fiicei interlopului Fane Văncică. Acum, Betty Salam a vorbit despre recuperarea tatălui ei. Iată declarațiile acesteia!


Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital. După perioada dificilă pe care a traversat-o, s-a speculat că manelistul s-ar putea retrage din muzică. Soția acestuia, Roxana Dobre, a susținut că artistul nu are de gând să-și închieie activitatea muzicală și intenționează să-și ducă toate proiectele până la capăt.


Citește și: Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:'Am cerut o sumă modică'

Citește și: Roxana, soția lui Florin Salam, adevărul despre starea lui de sănătate:'Eu aș fi cea mai fericită dacă s-ar retrage'

Citește și: Cum a refuzat Alexia Eram avansurile unui bărbat mai în vârstă:'A venit la noi la masă'

Citește și: Chef Salvo Lo Castro, despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’:„Ce văd oamenii la televizor e doar 50%’


Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital

Fiica manelistului a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. În prezent, Florin Salam se simte bine, însă se recuperează după infectarea cu noul coronavirus. Zilele trecute, acesta a fost surprins la Iași, acolo unde a susținut un concert.

„Da! Este foarte bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este foarte bine acum, se reface în continuare, trebuie să aibă mai multă grijă de el și să se odihnească mai tare!’, a susțnut Betty Salama, potrivit ciao.ro.


La rândul ei, Roxana Dobre a negat zvonurile conform cărora manelistul are de gând să se retragă din muzică: „Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă. Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala’.


Betty Salam: „Merg spre direcția tatălui meu’

Fiica manelistului a anunțat că își dorește să abordeze o altă direcție în ceea ce privește muzica și și-a propus să-i calce pe urme tatălui ei.

„Voi pregăti proiecte muzicale noi, cu oameni din industria muzicii balcanice, cu artiști de top, pentru că vreau să îmi schimb puțin stilul muzical și să merg spre direcția tatălui meu.

Nu prea este de acord pentru că el știe că este o carieră mai grea decât ceea ce fac eu, dar trebuie să mă încadrez tendințelor’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook