Bendeac, ți-am aflat cât costă cizmele Deliei! Sunt mult mai scumpe decât credeai tu!

 Dumba Gabriela
.

Mihai Bendeac avea, aseară, o curiozitate legată de prețul botinelor pe care le-a purtat Delia la înregistrările pentru noul sezon iUmor, de la Antena 1. Actorul a postat o serie de clipuri pe Instagram în care, abia întoarsă din vacanță, Delia a făcut senzație printre colegii de platou cu o ținută colorată și foarte scumpă. Cântăreața n-a vrut să dezvăluie prețul hainelor pe care le purta, oricât a insistat Bendeac. Însă, nici o problemă, Mihai, te ajutăm noi!

thumbnail-1-3thumbnail-1-3

Nu mai este un secret pentru nimeni că Delia nu se uită la bani atunci când vine vorba de haine, iar ținutele ei din concerte și cele purtate în emisiunea iUmor fac senzație la fiecare apariție.

Cântăreața este un fashion-icon desăvârșit și investește foarte mulți bani în imaginea sa, iar valoarea pieselor dintr-o singură ținută poate depăși lejer prețul unui Logan. Iar Mihai Bendeac știe asta foarte bine!

Curiozitatea l-a împins pe juratul iUmor să răscolească internetul în căutarea prețului cizmelor purtate ieri de Delia, fără succes însă.

Nici o grijă, Mihai, nu te mai ruga de Delia să-ți dezvăluie prețul pentru că am „investigat' noi pentru tine! Ei bine, încălțările Deliei aparțin brandului Vetements și costă… nu 1.300 de euro cum ai estimat tu, ci 1.820 de euro!

Restul ținutei, respectiv tricoul și pantalonii Marcelo Burlon County of Milan, ajunge și ea la aproape 1.000 de euro. Dacă mai punem la socoteală și accesoriile și, desigur, vocea inestimabilă a Deliei, ajungem la o sumă record.

Însă, vorbim totuși, despre una dintre cele mai apreciate voci din România, care are mereu agenda plină, iar tariful pentru un concert variază între 4.000 și 15.000 de euro. Acestor bani li se mai adaugă salariul de la iUmor și diverse contracte de imagine, plus veniturile soțului său, așa încât, trăgând linie, putem considera că Delia și Răzvan Munteanu reprezintă una dintre cele mai bogate familii din România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton