Ben Affleck luptă cu dependența de alcool

.

Ben Affleck se luptă de ani buni cu alcoolul. Recent însă a reușit să termine un tratament pentru această dependență a sa, după ce a fost internat într-o clinică specializată. Marți actorul le-a scris prietenilor pe rețelele de socializare un mesaj cu un puternic impact emoțional.

 


Problema lui Ben Affleck se știa de multă vreme, însă actorul a decis să facă o schimbare și să încerce să se pună pe picioare. Dependența de alcool și femei aproape i-au distrus cariera și căsnicia. Atât Jennifer Garner, soția sa,  cât și prietenii săi printre aceștia și Bradley Cooper, l-au sprijinit moral și l-au ajutat în acest proces de refacere.

 

 

Într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook, Ben Affleck a dezvăluit : „Am terminat tratamentul pentru dependența de alcool, ceva cu care m-am confruntat în trecut și cu care voi continua să mă lupt. Vreau să trăiesc viața la maxim și să fiu cel mai bun tată. Vreau ca copiii mei să știe că nu este nicio rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie și să fii sprijin  pentru cineva care are nevoie de ajutor, dar se teme să facă primul pas. Sunt norocos să am dragostea familiei și a prietenilor, inclusiv a mamei copiilor mei, Jen, care m-a sprijinit și a avut grijă de copiii noștri cât timp am făcut ce mi-am propus să fac.’


Încă din 2001 actorul se confruntă cu această dependență, iar cea mai recentă apariție publică a sa a fost în urmă cu trei săptămâni la Premiile Oscar. Ben Affleck are alături de soția sa trei copii. Relația dintre cei doi încă nu este concretă în ochii lumii asta din cauză că cei doi s-au despărțit acum doi ani însă nu au divorțat. Se pare că Jennifer Garner a fost printre primele persoane care l-au determinat să facă pasul spre recuperare.

Bianca Ion

Foto: Hepta, Instagram