Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia religioasă, cu rochia de mireasă spectaculoasă

.

Bella Santiago și Ionuț Grigore se căsătoresc astăzi! Cei doi miri sunt în toiul pregătirilor. Ziua cea mare a sosit pentru Bella Santiago. Frumoasa artistă radiază de fericire în aceste momente, asta pentru că din clipă în clipă o să se căsătorească cu alesul inimii sale, Ionuț Grigore. Pregătirile au început deja acasă la mireasă, însă cu siguranță și la ginerică. Bella Santiago nu a putut ține acest lucru secret de marea ei comunitate din mediul online, astfel că le-a dezvăluit în ce stadiu se află în aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Update 16:00: Bella Santiago a emoționat pe toată lumea prezentă la cununia religioasă, asta fiindcă înainte de a începe, a intrat în biserică cu buchetul de flori în mână, dar și cu un microfon, astfel că s-a ținut de cuvânt, și a cântat melodia pe care a compus-o special pentru soțul ei și pentru ziua nunții lor. Frumoasa artistă a adus lacrimi de bucurie pe fața soțului ei, dar și a invitaților prezenți alături de ei la cea mai frumoasă zi din viața lor.

Update 15:30: Bella Santiago este gata, astfel că frumoasa artistă a ajuns la Biserica Catolică unde o să aibă loc cununia religioasă cu Ionuț Grigore. Cei doi miri nu s-au văzut până acum, fiind o surpriză, astfel că se întâlnesc direct în fața altarului. Paparazzii Antena Stars sunt prezenți la fața locului, astfel că au imortalizat primele imagini cu Bella Santiago în rochia de mireasă. Ce-i drept, frumoasa artistă are o rochie specială, cu o trenă foarte mare și un voal pe măsură, încărcat cu perle și pietre prețioase, așa cum se poate observa în galeria foto.


Bella Santiago și Ionuț Grigore trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani de zile, însă azi este ziua cea mare în care vor deveni, în mod oficial, soț și soție.

Citește și: Bella Santiago, apariție spectaculoasă în rochia de mireasă cu două săptămâni înainte de nuntă: ‘Este superbă…’

Citește și: Bella Santiago se mărită vineri. De ce va lipsi mama artistei de la nuntă: ‘A spus că vine, apoi…’ Solista i-a pregătit viitorului soț un cadou special / EXCLUSIV


Bella Santiago este extrem de emoționată, astfel că aseară a pus la punct ultimele detalii la biserică, dar și la restaurant, iar acum a început deja pregătirile. Cele două rochii de mireasă pe care și le-a făcut special pentru această zi specială i-au fost deja aduse acasă, iar totodată, și cei care se ocupă de make-up și coafură au sosit.


Citește și: Alex Ashraf, când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu: „Am stat în umbră ani de zile'

Citește și: Theodor Andrei, despre Eurovision 2023: „A fost sunată maică-mea să fie amenințată’. Detalii din culisele concursului

Bella Santiago și Ionuț Grigore se căsătoresc astăzi! Cei doi miri sunt în toiul pregătirilor

Bella Santiago și-a început ziua dis-de-dimineață, când a început să organizeze camera pentru a arăta bine. Mai concret, s-a ocupat de baloane și de tot ceea ce era necesar pentru a arăta totul impecabil, mai ales că vrea poze de colecție, la care să se uite cu drag peste ani și ani. Bineînțeles, are numeroase prietene alături de ea, care-i sunt totodată și domnișoare de onoare. De asemenea, și cei care se ocupă de machiaj și păr s-au deplasat la ea pentru a o aranja ca pe o adevărată prințesă, căci asta este azi, în ziua nunții ei cu Ionuț Grigore.


‘Azi este ziua nunții noastre. Acum ne apucăm de machiaj, avem și halat de bride. Am făcut baloane, am pregătit camera ca sa fac pozele cu fetele. (…) Avem și verighetele pregătite. Acestea sunt verighetele noastre. A venit și rochița. Încă nu putem să le arătăm, că nu suntem la biserică, dar sunt foarte frumoase. (…) Am mari emoții, o să fiu cea mai frumoasă.’, a spus Bella Santiago pe pagina ei personală de Instagram.


Bella Santiago a compus o melodie pentru soțul ei

Bella Santiago are parte de o zi plină de emoții astăzi. O să spună marele DA alături de Ionuț Grigore, însă totul nu se rezumă doar la acest moment, asta fiindcă a pregătit o serie de surprize, atât pentru invitații ei, cât și pentru viitorul soț. Mai concret, i-a compus o melodie specială, pe care el încă nu o știe, iar ea o va cânta de față cu toată lumea, mărturisindu-și astfel dragostea cea mare pe care i-o poartă.


O să cânt la nunta mea. De fapt, o să cânt la biserică. Am compus o melodie special pentru soțul meu. El nu a ascultat piesa. O voi cânta în timp ce mă îndrept spre el, și mă așteaptă la altar… Sper să îi placă ce am compus și să îi dea lacrimile. Pentru că mie îmi dau lacrimile atunci când o cânt. O repet când sunt singură, ca să nu audă el, a declarat Bella Santiago, pentru viva.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram